Voegengips

Merk: Fermacell

€ 8,95 per pak incl. btw

Totaal per pak:
5 kg
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk Fermacell
Fermacell logo
Artikelnummer: 4007548001533

Het voegengips van Fermacell krijgt een frisse sinaasappelgeur. Daarmee wordt het werken met deze voegenvuller een stuk prettiger. Voegengips ruikt van nature immers wat muffig. De nieuwe sinaasappelgeur wordt pas geactiveerd wanneer de verwerker het voegengips aanmaakt met water. Met het uitdrogen van het verwerkte product, verdwijnt de geur weer. Uiteraard zijn prijs en kwaliteit van het voegengips bij het oude gebleven. Fermacell Voegengips wordt gebruikt voor het voegen van Fermacell gipsvezelplaten en voor het dichtzetten van de bevestigingsmiddelengaatjes.

  • In papieren zakken van 5 kg
  • Verbruik: 0,2 kg/m² bij 10 mm eenmansplaten  |  0,1 kg/m² bij kamerhoge platen

Product informatie

  • I
Andere uitvoeringen

Voegengips
Voegengips
Uitvoering: 20 kg
29,09

Fermacell

Fermacell wil haar bijdrage leveren aan een duurzame wereld door het ontwerpen en ontwikkelen van gipsvezelplaten en vloerelementen op basis van volledig herbruikbare materialen. Nog belangrijker: de platen zijn veilig door hun hoge brandwerendheid en dragen bij aan een gezond milieu in jouw huis.

Fermacell
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Ik was al bekend met de voegengips van fermacell. Gebruikte ook wel probastine, maar dat is relatief duur en droogt minder snel. Ik heb niet vaak een betere internetwinkel getroffen als eco-logisch, wat betreft snelheid, accuratesse en afhandeling. Een aanrader dus !!!

D.G. Hartman
Heel Goed


De voegengips werkt uitstekend. De sinaasappellucht is wat chemisch, maar altijd beter dan de muffe gipslucht. Als ik Fermacell voegengips vergelijk met Knauf Fix & Finish, dan werkt Fermacell voegengips beter. Het is fijner en korrelt minder snel. Bij Fix & Finish kreeg ik klontjes als ik het niet machinaal mengde. Dat zal wel aan mij liggen, maar bij Fermacell heb ik daar geen last van.

Marc Zijlstra

Voegengips

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit