Gipslijm 20 kilo

Merk: Fermacell

17,75 per pak incl. btw

Totaal per pak:
20 kg

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 49,00
Gratis verzonden vanaf € 650,-

Nederland
Land van herkomst: Nederland


Bekijk hier meer producten van het merk Fermacell
Fermacell logo
Artikelnummer: 4007548002554

Bekijk alles van Fermacell >
Bekijk meer: Stucbenodigdheden >

Voor het verlijmen van Fermacell Voorzetwanden op een geschikte ondergrond gebruik je de Fermacell Gipslijm, die hiervoor speciaal ontworpen is. De Fermacell Voorzetwanden worden met behulp van afstandhouders van de vloer of vloerelementen gehouden en met een reilat vlak aangeklopt.
De Fermacell Gipslijm moet op alle punten een vaste verbinding tussen de platen en de ondergrond verzorgen. Bij deuraansluitingen en bij wastafels, consolelasten enz. moeten de Fermacell Voorzetwanden volvlaks met Fermacell Gipslijm aangebracht worden. De statische last bevestiging moet in de achterliggende draagkrachtige onderlaag geschieden, bevestiging door het voorzetwandelement heen. Cellenbeton moet voor het aanbrengen van de Fermacell gipslijm eerst krachtig worden afgeborsteld.

Productspecificaties Gipslijm 20 kilo

  • Voor het aanbrengen van de FERMACELL platen direct op wanden
  • In papieren zakken van 20 kg.
  • Verbruik: 3 a 4 kg/m²


 

Milieu-informatie over Gipslijm 20 kilo

Fermacell houtvezel is dampopen


Fermacell

Fermacell wil haar bijdrage leveren aan een duurzame wereld door het ontwerpen en ontwikkelen van gipsvezelplaten en vloerelementen op basis van volledig herbruikbare materialen. Nog belangrijker: de platen zijn veilig door hun hoge brandwerendheid en dragen bij aan een gezond milieu in jouw huis.

Fermacell
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.Gipslijm 20 kilo

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit