Duurzame rietjes

Totaal 12 productenPagina 1 van 1

Rietjes van glas - geknikt

7,70

Rietjes van glas - recht

8,20

Rietjes RVS

9,99

Rietjes RVS - 25 st. - 15 cm

39,95

Rietjes RVS - 25 st. - 22cm

47,49

Rietje RVS Opvouwbaar

9,95

Rietjes - RVS - Multicolor - 4 Stuks

14,-

Rietjes - RVS - Zwart - 2 Stuks

6,99

RVS rietjes krom 4x

8,99

RVS rietjes recht 4x

8,55

Rietjes - Biologisch Afbreekbaar - 50 stuks

14,98

Rietjes - Bamboe 4st. met borstel

5,99

Duurzame rietjes

Je geniet pas echt van je drankje met een duurzaam rietje dat herbruikbaar of biologisch afbreekbaar is. Elk jaar belanden er miljarden rietjes op de afvalhoop en in de oceanen. In ons assortiment vind je planeetvriendelijke alternatieven voor plastic en papier. Je kunt kiezen uit duurzame rietjes van RVS, glas of bamboe die je telkens weer opnieuw kunt gebruiken. Ook hebben we biologisch afbreekbare rietjes voor eenmalig gebruik.

Duurzame rietjes van roestvrij staal (RVS)

Rietjes van RVS zijn heel sterk en bevatten geen schadelijke stoffen. Na gebruik maak je ze makkelijk schoon in de vaatwasser of met het bijgeleverde borsteltje. Deze duurzame rietjes zijn verkrijgbaar in meerdere maten, recht of geknikt, en met of zonder mondstuk van siliconen.

Herbruikbare glazen rietjes

Glazen rietjes zijn een duurzame keuze omdat je ze eindeloos opnieuw kunt gebruiken. Ze zijn gemaakt van sterk glas, waardoor ze niet makkelijk kapot gaan, en je kunt ze eenvoudig schoonmaken met het bijgeleverde ragertje. Je kunt kiezen uit rechte en geknikte glazen rietjes.

Duurzame rietjes van bamboe

Ook bamboe rietjes zijn een milieuvriendelijk alternatief voor rietjes van plastic of papier. Deze duurzame rietjes zijn stevig, lange tijd herbruikbaar en vrij van schadelijke stoffen. Je maakt ze na gebruik schoon met het borsteltje dat erbij wordt bijgeleverd.

Biologisch afbreekbare rietjes

De duurzame rietjes van biologisch afbreekbare rijstzetmeel en tapioca kun je eenmalig gebruiken in koude dranken. Ze zijn geurvrij en geven geen smaak af aan je drankje. Deze biologisch afbreekbare rietjes zijn verkrijgbaar in een mix van meerdere vrolijke kleuren, gemaakt met natuurlijke kleurstoffen.

Duurzame rietjes bestellen bij Eco-Logisch

Duurzame rietjes bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.