MySoda siroop

Totaal 0 producten
Momenteel geen producten beschikbaar.

MySoda siroop

Met de heerlijke siropen van MySoda is het een koud kunstje om thuis je eigen frisdranken te maken.
Kies een van de heerlijke smaken MySoda concentraat en voeg deze toe aan aan je zelfgemaakte bruiswater. Je kunt kiezen uit de smaken Cola, Orange en Mojito. MySoda siroop is verpakt in een mooie recyclebare glazen fles.

Waarom kiezen voor MySoda siroop?

Het is belangrijk om jezelf goed te hydrateren door veel water te drinken. Maar kraanwater wordt op den duur wel een beetje saai. Met de siropen van MySoda zorg je voor de nodige afwisseling. Thuis je eigen frisdranken maken, betekent ook dat jij niet met flessen hoeft te zeulen en er tegelijk minder transport nodig is, wat beter is voor het milieu. En dat je met MySoda siroop ook nog eens een stuk goedkoper uit bent, is natuurlijk mooi meegenomen.

Welke ingrediënten bevat MySoda siroop?

MySoda siroop is een geconcentreerde drank die je aanlengt met water. De siroop bevat een stuk minder suiker en zoetstoffen dan gewone frisdrank. Andere ingrediënten zijn water, voedingszuren, natuurlijke aroma’s en kleurstoffen. Orange bevat geconcentreerd sinaasappelsap en de mojitosmaak geconcentreerd limoensoep. De MySoda siroop met colasmaak bevat cafeïne en sulfieten.

Hoe gebruik en bewaar je MySoda siroop?

Carboneer je water, voeg het concentraat toe en geniet. Het mengadvies voor MySoda siroop is een dosis van 55,6 ml concentraat voor 1 liter koolzuurhoudende drank. Met een fles van 685 ml maak je tot wel 12 liter kant-en-klare frisdrank. Na opening bewaar je MySoda siroop in de koelkast.

MySoda siroop bestellen bij Eco-Logisch

MySoda siroop bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.