Ecologisch bakpapier

Totaal 4 productenPagina 1 van 1

Bakpapier - 15m - navulling

Ah! Table!

4,79

Bakpapier - 15m - incl. dispenser

Ah! Table!

6,29

Siliconen Bakmat (Bakpapier) - 41 x 33 cm

Beewise

14,99

Bakpapier rol ongebleekt - 19,8 M x 33 cm - FSC

If You Care

5,99

Ecologisch bakpapier

In een duurzame keuken mag ecologisch bakpapier zeker niet ontbreken. Gewoon bakpapier heeft vaak een coating die de chemische stof PFAS bevat. Met ecologisch bakpapier weet je zeker dat je gifvrij bakt. Bij ons vind je ecologisch bakpapier voor eenmalig gebruik en herbruikbare bakmatten als duurzaam alternatief.

Ecologisch bakpapier voor eenmalig gebruik

If You Care en La droguerie écologique maken ecologisch bakpapier dat geschikt is voor zowel de oven als de magnetron. Het FSC-gecertificeerde bakpapier van If You Care is verkrijgbaar in een verpakking met 24 losse vellen en als rol van 10 meter. Het is ongebleekt en bevat geen chloor of andere giftige stoffen. De 16 meter lange rol ecologisch bakpapier van La droguerie écologique wordt geleverd in een handige dispenser waarmee je precies afscheurt wat je nodig hebt. De navullingen voor de dispenser zijn rollen van 15 meter.

Waar kun je ecologisch bakpapier voor gebruiken?

  • Het bekleden van je bakplaat, ovenschalen en bakvormen.
  • Het bewaren van allerlei soorten voedsel.
  • Het stomen van eten in de oven.
  • Het afdekken van potjes.
  • Het maken van een spuitzak.

Herbruikbare bakmat als ecologisch alternatief voor bakpapier

De siliconen bakmat van Beewise is het perfecte duurzame alternatief voor bakpapier. Je hoeft de bakmat niet in te vetten en en je kunt hem steeds weer opnieuw gebruiken. Na gebruik maak je de hem makkelijk weer schoon met een sopje en hij kan zelfs in de vaatwasmachine. Een handig en duurzaam keukenaccessoire voor het bakken van koekjes en zoetigheden, maar ook voor hartige snacks en het roosteren van groenten. Je kunt hem zelfs gebruiken als ondergrond voor bijvoorbeeld het uitrollen van deeg. De mat is geschikt voor zowel de oven als de magnetron en is bestand tegen temperaturen tot 260 °C.

Ecologisch bakpapier bestellen bij Eco-Logisch

Ecologisch bakpapier bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.