Snoeizaag

Totaal 9 productenPagina 1 van 1

Pocketboy - 170-08 rood Snoeizaag

Silky

38,90

Pocketboy - 170-10 zwart Snoeizaag

Silky

38,90

Pocketboy - 170-10 zwart Snoeizaag - reserveblad

Silky

23,50

Snoeizaag Accel 210-14 - fijn

Silky

39,90

Snoeizaag Accel 210-7.5 - Grof

Silky

39,90

Snoeizaag F180 - 14

Silky

25,90

Snoeizaag Gomboy 270-10

Silky

59,90

Snoeizaag Natanoko 60 - 300-8

Silky

67,50

Snoeizaag Sugoi blad 360mm - tanden 5.5-6.5

Silky

102,50

Snoeizaag

Snoeien is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van je bomen en struiken. Hierdoor zien ze er niet alleen mooier uit, het verbetert ook de gezondheid en productiviteit van bloeiende of vruchtdragende bomen en struiken. Voor een optimaal resultaat kies je voor elk soort snoeiklus het bijpassende snoeigereedschap. Een snoeizaag is speciaal ontworpen om de dikkere takken van bomen en struiken te snoeien.

Wat is een snoeizaag?

Een snoeizaag is een handzaag die je gebruikt voor het afzagen van takken die te dik zijn voor een takkenschaar. Er zijn verschillende soorten en maten snoeizagen voor uiteenlopende snoeiwerkzaamheden. Met een snoeizaag kun je gemakkelijk in moeilijke hoeken zagen. Ze worden geleverd met of zonder vervangbaar zaagblad.

Welke soorten snoeizagen zijn er?

Snoeizagen zijn er in verschillende soorten en maten. Zorg ervoor dat je een snoeizaag kiest die past bij de klus die je moet doen. De juiste snoeizaag kan je veel tijd en energie besparen.

Snoeizaag met recht zaagblad
Een snoeizaag met een recht zaagblad is perfect voor makkelijk bereikbare plekken op een hoogte tussen je schouder en knie.

Snoeizaag met gebogen zaagblad
Werk je op een hoogte onder je knie of boven je schouder, kies dan voor een snoeizaag met een gebogen zaagblad. Deze zorgt dat de tak niet wegglijdt tijdens het zagen en is dus handig als je in een moeilijke positie een tak moet zagen.

Stokzaag
Met een stokzaag kun je hogere takken bereiken terwijl je zelf op de grond kan blijven staan. Hij heeft een lange steel met aan het uiteinde een snoeizaag.

Snoeizaag bestellen bij Eco-Logisch

Snoeizagen bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15:00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.