We zijn alleen geopend voor Click & Collect - Verf en de Showroom is op afspraak. Lees hier meer
img img img

Snoeizaag Sugoi blad 360mm - tanden 5.5-6.5

Merk: Silky

€ 90,75 per stuk incl. btw
Aantal
Dit product wordt apart verzonden door
Silky

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 5,- gratis vanaf € 75,-

Levertijd: 4 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk SilkySilky logo
Artikelnummer : 4903585390367

Boomverzorgers die de Sugoi hebben ontdekt laten bewust de kettingzaag vaker liggen. Waarom zou je ook een zware kettingzaag meenemen als de klus net zo makkelijk en snel is geklaard met deze agressieve en krachtige trekzaag?
Met de Sugoi werk je veiliger en efficiënter. Je kunt verder reiken en pakt daarom makkelijk even die paar extra takken mee. Met de scherpe sikkel aan het uiteinde van het blad snij je snel kleine takjes en klimop weg. Daarnaast helpt het je de zaag in de zaagsnede te houden waardoor je meer controle hebt.

Het ‘grote’ werk zoals het demonteren van bomen is voor de Sugoi geen enkel probleem. Het perfect gebogen blad is gemaakt van een speciale metaallegering die de zaag sterk en flexibel maakt. De Sugoi zaagt snel en zonder schokken door het hout en laat een gladde zaagwond achter die makkelijk wordt overgroeid. De comfortabele rubberen handgreep absorbeert trillingen en geeft veel grip, zelfs met handschoenen en bij natte en koude weersomstandigheden. De D-ring aan de handgreep geeft je de mogelijkheid om de zaag extra te zekeren. De gele holster is goed zichtbaar en kan bevestigd worden aan je klimgordel of aan je been met de meegeleverde leg straps.

Letterlijk betekent Sugoi ‘uitzonderlijk goed’. Maar boomverzorgers hebben hem de bijnaam ‘Boom tijger’ gegeven vanwege zijn agressieve rij tanden en oranje strepen op de handgreep.

Product info

De Sugoi is geschikt voor het snoeien van vers hout, maar pakt ook makkelijk dode takken mee.

De Sugoi is van voorzien van een opvallend, polypropyleen holster en twee leg straps. De holster heeft een afneembare riemhouder en aan de binnenzijde een rolletje die voorkomt dat de scherpe tanden de hoes beschadigen. Het inzetstuk bij de opening is vervangbaar. De onderkant is voorzien van een grote opening die vocht en zaagsel afvoert.

Specificaties
  • Hooggelegeerd staal
  • Bladlengte: 360 mm
  • Vertanding: 6.5 tanden per 30 mm
  • Afmetingen: 570 x 165 x 45 mm
  • Gewicht: 650 g
  • Kerf: 1.7 mm
  • Radius: 650


Silky

Silky zagen kunnen iedere klus aan: meubels maken, bomen zagen en met de pocket editie het gewone hobbyen. Sterk en met vervangbaar blad zodat je eindeloos door kunt zagen.

Silky
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Snoeizaag Sugoi blad 360mm - tanden 5.5-6.5

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: