Waterbesparende douchekop

Totaal 10 productenPagina 1 van 1

Douchekop CXH

Clage

45,-

Luxe douchekop - Chroom

Ecosavers

12,95

Handdouche - Croma Select S 1jet EcoSmart - 7L/min

Hansgrohe

44,90

Handdouche - Crometta 100 1jet Green - 6L/min

Hansgrohe

25,90

Water besparende douchekop Aloe

Hydrao

94,90

Water besparende douchekop Aloe Black

Hydrao

94,90

Waterbesparende douchekop - Aloe Bulle Nickel

Hydrao

94,90

Handdouche - Diaqua - 3 standen chroom 5l/m

Neoperl

27,95

Waterbesparende handdouche 5 l/min.

Niebla

79,50

Douchekop - Waterbesparend - 11 cm

Wenko

34,99

Waterbesparende douchekop

Het gebruik van een waterbesparende douchekop is een van de meest eenvoudige manieren om niet alleen water, maar ook energie te besparen. Een waterbesparende douchekop is niet alleen goed voor milieu, je zult ook je maandelijkse rekeningen omlaag zien gaan. En het mooie is dat je qua comfort niets hoeft in te leveren. Bij ons vind je waterbesparende douchekoppen die passen bij elk budget, van basic tot super-de-luxe.

Wat bespaar je met een waterbesparende douchekop?

Ruim 20% procent van je gasverbruik gaat op aan warm water en ongeveer 80% van dat warme water gebruik je tijdens het douchen. Door een waterbesparende douchekop te installeren, bespaar je water, gas en geld. Met een gewone douchekop verbruik je ongeveer 10 liter water per minuut. Bij een regendouche loopt dat al snel op tot wel 20 liter. Een waterbesparende douchekop laat 4 tot 8 liter water per minuut door, afhankelijk van het merk dat je kiest. En omdat er minder water verwarmd hoeft te worden, verbruik je ook minder gas. Met een waterbesparende douchekop verlaag je blijvend je energie- en waterrekening met 40 tot 70%.

Hoe werkt een waterbesparende douchekop?

Een waterbesparende douchekop is zo ontworpen dat het water vermengd wordt met lucht. Op het moment dat de waterstraal uit de douchekop komt, zet de lucht uit waardoor het water in kleinere druppels wordt verdeeld. De waterstraal van een waterbesparende douchekop is net zo sterk als die van een gewone douchekop. Je kunt dus net zo lekker douchen als je gewend bent en zult er qua comfort niets van merken. Het aansluiten van een waterbesparende douchekop is zo gepiept. Door de gestandaardiseerde aansluiting draai je hem eenvoudig vast op je doucheslang.

Waterbesparende douchekop bestellen bij Eco-Logisch

Een waterbesparende douchekop bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15:00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.