Waterbesparende doucheset

Totaal 3 productenPagina 1 van 1

Waterbesparend douchepakket

Comfortsaver

79,-

Waterbesparende douchekop - Aloe Bulle Nickel

Hydrao

94,90

Handdouche - Diaqua - 3 standen chroom 5l/m

Neoperl

27,95

Waterbesparende doucheset

Met een waterbesparende doucheset bespaar je op een eenvoudige manier water en energie tijdens het douchen. Bij ons vind je waterbesparende douchesets die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Je maandelijkse rekeningen gaan omlaag terwijl je nog heerlijker kunt douchen dan je gewend bent.

Wat bespaar je met een waterbesparende doucheset?

Ruim 20% procent van je gasverbruik gaat op aan warm water en ongeveer 80% van dat warme water gebruik je tijden het douchen. Een waterbesparende doucheset zorgt dat je een stuk minder water en energie gebruikt. En op die manier bespaar je dus flink wat geld. Tijdens een gemiddelde douchebeurt verdwijnt er ongeveer 10 liter water per minuut in je afvoerputje. Met een waterbesparende doucheset bespaar je tot wel 50% water en 30% energie.

Verschillende waterbesparende douchesets

In ons assortiment vind je een complete waterbesparende doucheset van Comfortsaver die bestaat uit een bespaaradapter, doucheslang en comfortabele douchekop. Daarnaast hebben we een waterbesparingsset voor douche en wastafel van het merk Neoperl. Deze set bevat een waterbesparende douchekoppeling, twee stuks waterbesparend binnenwerk en een servicesleutel.

Hoe werkt een waterbesparende doucheset?

De waterbesparende doucheset van Comfortsaver heeft een adapter die zorgt dat het water vermengd wordt met kleine luchtbellen. De watersnelheid wordt gebruikt om lucht in de waterstroom te zuigen. Hierdoor blijft de waterdruk hetzelfde terwijl de waterdruppels zachter en lichter worden. Je kunt dus nog comfortabeler douchen. Het aansluiten van de waterbesparende doucheset is een fluitje van een cent. Hij is geschikt voor elk type douche, behalve grote regendouches.

Waterbesparende doucheset bestellen bij Eco-Logisch

Een waterbesparende doucheset bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je kunt op verschillende manieren veilig betalen en krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Vragen? Onze helpdesk staat altijd klaar om je van dienst te zijn.