Bamboe plinten

Totaal 16 productenPagina 1 van 1

Bamboe afdeklat - caramel - gelakt

Moso bamboe

6,75 3,38 per meter

Bamboe afdeklat - caramel - onbehandeld

Moso bamboe

6,- 3,00 per meter

Bamboe afdeklat - colonial - gelakt

Moso bamboe

8,- 4,00 per m

Bamboe afdeklat - density - caramel

Moso bamboe

7,32 4,00 per meter

Bamboe afdeklat - density - naturel

Moso bamboe

6,90 3,77 per meter

Bamboe afdeklat - naturel - gelakt

Moso bamboe

6,- 3,00 per meter

Bamboe afdeklat - naturel - onbehandeld

Moso bamboe

6,- 3,00 per meter

Bamboe afdeklat - wit gelakt

Moso bamboe

8,- 4,00 per meter

Bamboe afdeklat - zwart - gelakt

Moso bamboe

8,- 4,00 per meter

Massieve Plint

Moso bamboe

9,99 5,00 per meter

Massieve plint - naturel

Moso bamboe

9,99 5,00 per meter

Massieve Plint - density

Moso bamboe

16,50 9,02 per meter

Massieve plint - naturel

Moso bamboe

11,99 6,00 per meter

Massieve Plint Caramel SP

Moso bamboe

13,55 6,78 per meter

Massieve Plint Density

Moso bamboe
- Op bestelling leverbaar -

Bamboeplinten

Als je een bamboevloer hebt gelegd, wil je hem natuurlijk netjes afwerken. Dat lukt alleen met bamboeplinten: staande stukken bamboe die je op de vloer tegen de muur aan monteert, zodat de kier tussen muur en vloer niet meer zichtbaar is. Onze bamboeplinten passen perfect bij onze bamboe Density-vloeren en zijn net als onze vloeren van bamboe verkrijgbaar in naturel en caramel look.

Bamboeplinten vs. afdeklatten

Net als parket en laminaat kan ook een bamboevloer opzwellen en krimpen. Daarom is het belangrijk om aan de rand van de vloer, langs de muur, 'zwelruimte' open te laten die het krimpen en zwellen van de vloer kan opvangen. Maar zo'n naad langs je vloer staat natuurlijk niet zo mooi. Gelukkig kun je deze afwerken met een bamboeplint. Dit ziet er niet alleen een stuk mooier uit, maar heeft dus ook nog praktisch nut.

Gebruik je om wat voor reden dan ook liever geen plinten? Dan kun je ook voor afdeklatten kiezen. Deze worden aan de vloer (in plaats van aan de muur) bevestigd en zijn ook een goede manier om de zwelruimte aan het zicht te onttrekken. Bij Eco-Logisch hebben we zowel bamboeplinten als afdeklatten in het assortiment, zodat jij voor het type afwerking kunt kiezen dat bij jouw voorkeuren past.

Sidepressed vs. plainpressed bamboeplinten

Bamboeplinten zijn, net als andere bamboeproducten, in een sidepressed en plainpressed variant verkrijgbaar. Dit staat voor de manier waarop ze naast elkaar geplaatst en verlijmd worden. Plain-pressed bamboeplinten hebben een breed lijnenpatroon. Heb je liever een fijn lijnenpatroon? Kies dan voor side-pressed.

Belangrijk: als je online bestelt, krijg je standaard side-pressed plinten. Neem contact met ons op als je liever plain-pressed plinten wilt.

Bestel je bamboeplinten bij Eco-Logisch

Wil jij je bamboevloer ook afwerken met bamboeplinten of afdekplaten? Bestel je producten dan in onze webshop en laat ze thuisbezorgen, of haal je bestelling op in Amsterdam. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam om onze bamboeproducten in het echt te bekijken.

Eerst nog een vraag? Neem dan contact met ons op en je krijgt op werkdagen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) antwoord.


Veelgestelde vragen

Bamboeplinten worden tegen de muur geplaatst, terwijl afdekplaten op de vloer worden bevestigd. Ze zijn beide geschikt om de 'zwelruimte' aan het zicht te onttrekken. Waar jij voor kiest, is dus een kwestie van smaak.