Bamboe density

Totaal 12 productenPagina 1 van 1

Bamboe afdeklat - density - caramel

Moso bamboe

7,32 4,00 per meter

Bamboe afdeklat - density - naturel

Moso bamboe

6,90 3,77 per meter

Bamboo Elite - caramel lak density

Moso bamboe

90,05 per m2

Bamboo Elite - naturel lak density

Moso bamboe

90,05 per m2

Bamboo Supreme - Caramel density - olie - 920x96x10

Moso bamboe

69,87 per m2

Bamboo Supreme - Naturel density - olie - 920x96x10

Moso bamboe

69,87 per m2

Massieve Plint - density

Moso bamboe

16,50 9,02 per meter

Massieve Plint Density

Moso bamboe
- Op bestelling leverbaar -

Purebamboo - Density Caramel - gelakt - 915x96x12mm - mes en groef

Moso bamboe

68,31 per m2

TopBamboo gelakt - caramel density

Moso bamboe

56,52 per m2

TopBamboo gelakt - geborsteld caramel density

Moso bamboe

57,25 per m2

TopBamboo gelakt - naturel density

Moso bamboe

56,52 per m2

Wat is bamboe Density?

Bij bamboe Density-producten worden de strips voordat ze worden verlijmd onder hoge druk geperst. Dit zorgt ervoor dat de dichtheid toeneemt van 700 kg/m3 tot meer dan 1000 kg/m3. Het eindproduct wordt daardoor veel harder en dit proces geeft bamboe Density zijn onnavolgbare uitstraling.

Bamboe Density van MOSO

De bamboe Density-vloeren in ons assortiment zijn een product van MOSO. Dit is een wereldwijd A-merk in bamboe, dat naast vloeren nog talloze andere producten van bamboe ontwikkelt voor binnen- en buitengebruik. Bij ons kun je terecht voor bamboe Density-vloeren in naturel look en caramel look.


Bamboo Elite

Bamboo Elite bestaat uit lange en brede vloerplanken van 100% bamboe die zijn opgebouwd uit 3 lagen massieve bamboestrips. Bamboo Elite is verkrijgbaar in 2 standaardkleuren: naturel (zonder thermische behandeling) en caramel (gestoomd). Dit type vloer kan zowel zwevend als gelijmd gelegd worden.


Bamboo Supreme

Bamboo Supreme is 2-laags bamboeparket: een toplaag van 4 millimeter en een onderlaag van dwars geperste strips. Ook Bamboo Supreme is verkrijgbaar in een naturel look en caramel look en zowel side-pressed als plain-pressed. Dit type vloer is speciaal ontwikkeld om direct op de ondervloer te kunnen worden verlijmd.


Bamboo Excellence

Bamboo Excellence is de nieuwste vloerencollectie van bamboe binnen het assortiment van MOSO. Ze zijn voorzien van messing en groef en bestaan uit een toplaag van bamboe en een onderlaag van berken multiplex. De vloer wordt gemaakt in Italië en is geschikt om zwevend te plaatsen op vloerverwarming.

Topbamboo

Ben je op zoek naar een voordelige bamboevloer die in ieder interieur past? Dan is Topbamboo iets voor jou. Deze vloer bestaat uit een toplaag van bamboe geperst op een kern van HDF met een onderlaag van zachthout en is dankzij het kliksysteem eenvoudig te installeren.

PP en SP uitgelegd

Bij verschillende producten zie je pp en sp staan. Dit staat voor plain-pressed (gewoon geperst) en side-pressed (zijdelings) geperst. Het verschil tussen beide is de manier waarop ze naast elkaar geplaatst en verlijmd worden. Plain-pressed vloeren hebben een breed lijnenpatroon, terwijl de side-pressed vloeren een fijn lijnenpatroon hebben. Er is geen kwaliteitsverschil. Kies voor het lijnenpatroon dat jij het mooist vindt!

Bestel bamboe Density bij Eco-Logisch

Wil jij ook een mooie bamboe Density-vloer in je huis? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Amsterdam om de verschillende vloeren in het echt te bekijken. Online bestellen en laten thuisbezorgen of ophalen in Amsterdam kan natuurlijk ook.

Eerst nog een vraag? Neem dan contact met ons op en je krijgt op werkdagen binnen 48 uur (maar vaak veel sneller) antwoord.

Veelgestelde vragen

De prijzen van een bamboe Density-vloer lopen sterk uiteen. Met Topbamboo ben je het goedkoopst uit, terwijl je voor Bamboo Excellence wat dieper in de buidel moet tasten. Bij elk product staat de actuele prijs aangegeven.
MOSO geeft op Bamboo Elite, Excellence en Supreme een garantie tot 30 jaar. Op Topbamboo wordt een garantie tot 10 jaar gegeven. Je kunt er dus van uitgaan dat de vloeren, mits goed onderhouden, respectievelijk ten minste 30 of 10 jaar meegaan.
Dat hangt ervan af welk type vloer je kiest. Bamboo Excellence is zwevend te plaatsen en daarmee geschikt voor vloerverwarming.