Skylt Original

Merk: Royl

€ 44,69 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1 liter
Aantal
Gratis verzonden!

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

 • Vos-arm
 • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk RoylRoyl logo
Artikelnummer : 8716544018730

Skylt is een watergedragen 2-componenten PU (polyurethaan) lak welke voor een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke uitstraling geeft (alsof de vloer niet eens behandeld is) en tegelijkertijd optimaal beschermt tegen slijtage en vlekken.

Skylt Original geeft door zijn licht blekende en unieke ultramatte aspect ook aan kant-en-klaar parket en andere eerder gelakte oppervlakken een mooie, natuurlijke uitstraling.

 • Bewaart de natuurlijke uitstraling
 • Onzichtbaar: het oppervlak lijkt onbehandeld
 • Geschikt voor o.a. parket, planken, kurk, bamboe en linoleum
 • Zeer hoge slijt- en krasvastheid
 • Bijzonder onderhoudsvriendelijk
 • Oplosmiddelarm
 • Reukarm, eenvoudig te verwerken
 • Strak vloeiend en niet vergelend
 • De droge laag is elastisch, taai en slagvast

Verbruik:

Circa 10 m2 per liter per laag, afhankelijk van de ondergrond. Op kaal hout de eerste laag wat voller aanbrengen (circa 8 m2 per liter). Meestal zijn drie lagen nodig.

Product info

RigoStep SKYLT kan o.a. worden toegepast op parket-, planken-, kurk-, betonlook- en linoleumvloeren in normaal tot intensief belopen woonhuizen, kantoren, winkels en openbare gebouwen. Ook geschikt voor meubelen.

Onderhoud

Met RigoStep SKYLT CONDITIONER. Om het aspect optimaal te behouden, wordt op SKYLT gebruikelijk geen polish toegepast. Daardoor eventueel zichtbaar blijvende gebruikssporen horen bij de natuurlijke karakteristiek.

NB: De B component bevat isocyanaat en is aangemerkt als 'Xi Irriterend'. Product niet in de auto laten staan!

Milieu informatie

Geen/zeer weinig oplosmiddel.

Extra info


Royl

Vloerolie met en zonder kleurpigmenten en de onderhoud producten van het duurzame Royl zijn mooi, bijna onverslijtbaar en makkelijk te onderhouden.ROYL geeft de beste bescherming en behoudt de natuurlijke, warme uitstraling van het hout. ROYL is samengesteld uit herwinbare ingrediënten geproduceerd door de natuur. En geeft bescherming aan vloeren en meubels in het dagelijks gebruik. Met ROYL blijft hout leven.

Royl
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Jeetje, reageren jullie altijd zo gepikeerd op n mindere recensie? Ik ervaar dus wel dat er kleurverschil optreedt, namelijk tussen t gewone hout en de harsige plekjes. En kleurvervlakking over t geheel. Dat had ik niet (kunnen) voorzien. En de hoofdpijndampen evenmin. Fijn dat t op beton zo goed werkt.

Emma 20-6-2018 21:17:47
Reactie


Je moet het werk minimaal 3 keer doen, het is watergedragen 2 component en dat is door ons ook als zodanig gecommuniceerd. Je gaat echter geheel voorbij aan het unieke van deze lak , namelijk dat hij mat blijft maar wat nog veel leuker is de ondergrond blijft dezelfde kleur. B.V beton is grijs en als je dat lakt met gewone lak wordt het donker, bijna tegen donkerblauw aan. Als je skylt gebruikt voor beton blijft het licht grijs moet je echt goed kijken of hij gelakt is. Mischien was je verwachting niet helemaal goed en heb je het verkeerde product gekocht voor de toepassing waar je mee bezig bent.

Rob Bos 20-6-2018 16:09:29
Gaat wel


Ik ben teleurgesteld. Het verwerken vond ik zeer onprettig, heel chemisch. Resultaat is OK, wel goed beschermd denk ik. De kleur wordt wat minder levendig, maar harsplekjes die eerst niet zo opvielen zijn juist knalgeel geworden... Ik moet eigenlijk nog n laag doen, maar ik ga dit niet weer kopen...

Emma Repelaer van Driel 20-6-2018 13:56:02
Heel Goed


Ik gebruik de Skylt op al mijn houten meubelen en ben zeer tevreden over het matte effect dat behouden blijft. Ook de bescherming is hoog. Binnenkort gaan we de houten vloer met Skylt behandelen, ben benieuwd!

M. Drenth 13-3-2012 14:32:37
Heel Goed


Is wel noodzakelijk om minstens drie lagen aan te brengen plus een beschermpolish

Selma de Bruijn 31-7-2010 12:49:23

Skylt Original

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: