Populieren Multiplex 9mm - 250 x 122 cm

Merk: Populier

€ 43,31 per plaat incl. btw
€ 14,20 per m2

Afmetingen per stuk lxbxh:
250cm x122cm x9mm
Totaal per plaat:
3,05 m2
Aantal
Maak een keuze
Let op !! minimale afname van toepassing

Dit product wordt apart verzonden door
Eco plaatmateriaal

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 75,- gratis vanaf € 850,-

Levertijd: 3 werkdagen

Spanje
Land van herkomst: Spanje

Bekijk hier meer producten van het merk PopulierPopulier logo
Artikelnummer : 2700000000018

Populieren zijn zeer snelle groeiers en zijn, afhankelijk van het gebruiksdoel, na 15 tot 25 jaar kaprijp. Deze snelle groei, de kunstmatige aanplant en het duurzame bosbeheer houden de populierenbossen in Frankrijk in stand. Deze bossen garanderen een onuitputtelijke bron van grondstoffen voor de multiplexen.

Voordelen van populieren plex

Populieren plex is licht en sterk en daarom ideaal voor zowel decoratief als constructief gebruik. Dit blijkt ook uit de uiteenlopende toepassingsgebieden. Populieren plex is geschikt om te gronden, zeer splintervast bij het zagen en gering van gewicht.

Populieren plex® is een door-en-door populieren-multiplex van b/bb kwaliteit en dankzij een zorgvuldig productieproces bij uitstek geschikt voor blanke afwerking. De zeer specifieke, warm-lichtgetinte houtstructuren van het populieren plex maken u na één blik duidelijk dat het hier gaat om een hoogwaardige multiplex-soort.

Kenmerkend voor populieren plex zijn de bij populier horende kleine kwasten met een gering aantal open of gepropte kwasten. Onderscheidend zijn ook de karakteristieke kleurnuanceringen. De platen hebben een langsfineer.

Product info

  • Afmetingen: 250 x 122 cm en 9 mm dik

 

Milieu informatie

Dit product is PEFC gecertificeerd.
Andere uitvoeringen

Populieren Multiplex 12mm - 250 x 122 cm
19,26 per m2

Populieren Multiplex 18mm - 250 x 122 cm
26,31 per m2

Populier

Populier is leverancier van duurzame multiplex platen, gemaakt van populierenhout. Populierenplex is licht en sterk en daarom ideaal voor zowel decoratief als constructief gebruik. Dit blijkt ook uit de uiteenlopende toepassingsgebieden.

Populier
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Geen idee maar ze zijn lichter dan Maranti

Rob Bos 19-5-2015 09:44:01
Algemene vraag


wat is het gewicht per m2 van deze platen en de 12 en 15 mm variant?

Leon 18-5-2015 15:22:47
Reactie


Ik zou niet weten hoe je dat zou moeten doen het is niet watervast verlijmd en is daarom denk ik niet op die manier te verwerken.

Rob Bos 2-3-2015 14:43:04
Algemene vraag


Hallo, Kan deze multiplex gebruikt worden als toplaag op smeervloer met daaronder vloerverwarming? We willen het zagen in geometrische patroon, afgewerkt met verf of lak (welke afwerking ,waterdicht, adviseren jullie hiervoor?). Met vriendelijke groet, Gilad

gilad 1-3-2015 20:55:21
Heel Goed


Wij hebben onze zolder plafond hiermee bekleed. Prachtig hout, heel veel licht. Ook een voordeel is dat het in 1 keer is afgewerkt: geen stuc of verf meer nodig. Wij gebruiken 9 mm platen: die zijn lekker licht, moesten wel goed opletten dat de platen niet 'doorzakten' tussen de gordingen die 1m uit elkaar liggen.

Joost Guijt 27-10-2011 10:35:15
Heel Goed


Top, beter idee graag foto`s

Rob 1-6-2011 15:25:50
Heel Goed


Amsterdam,24 December 2006. Een reactie op ‘’ eigen zaak ‘’ , vrijdag 22 December in het FD. Firma Plato is door ons vier maanden geleden benaderd voor levering aan ons nieuwe winkel concept in wording : Eco-Logisch, een winkel waar je moet zijn als je wil weten wat er aan duurzame producten te koop is voor in en om het huis en kantoor. Het voorstel was Plato één van de steunpilaren van de winkel te maken. Samen met Moso, Aquamarijn en Tierrafino. Plato wilde echter niet meewerken want zij waren uit op internationale expansie via de regulieren houthandel en konden zich niet vinden in het Eco-Logische concept. Met ander woorden : Plato gelooft niet in de benadering van duurzaam, maar wel in dat van de reguliere DHZ-handel. In het artikel hoor ik tot mijn verbazing de teksten terug waarmee ik probeerde Plato over te halen met ons mee te doen. Quote : “ wij trachten niet zozeer hout te verkopen maar een milieu vriendelijk en maatschappelijk verantwoord concept voor verduurzaming “ Ik zou zo zeggen Plato kom maar op en lever onze winkel/groothandel waar duurzaam de enige insteek is voor de aanwezige producten. Vriendelijke groet Eco-Logisch – Rob Bos

Rob Bos 9-1-2007 11:05:37

Populieren Multiplex 9mm - 250 x 122 cm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: