We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen - Showroom op afspraak. Lees hier meer

Populieren Multiplex 18mm - 250 x 122 cm

Merk: Populier

€ 80,25 per plaat incl. btw
€ 26,31 per m2

Afmetingen per stuk lxbxh:
250cm x122cm x18mm
Totaal per plaat:
3,05 m2
Aantal
Maak een keuze
Dit product wordt apart verzonden door
Eco plaatmateriaal

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 75,- gratis vanaf € 850,-

Levertijd: 3 werkdagen

Spanje
Land van herkomst: Spanje

Bekijk hier meer producten van het merk PopulierPopulier logo
Artikelnummer : 2760000000049

Populieren zijn zeer snelle groeiers en zijn, afhankelijk van het gebruiksdoel, na 15 tot 25 jaar kaprijp. Deze snelle groei, de kunstmatige aanplant en het duurzame bosbeheer houden de populierenbossen in Frankrijk in stand. Deze bossen garanderen een onuitputtelijke bron van grondstoffen voor de multiplexen.

Voordelen van populieren plex

Populieren plex is licht en sterk en daarom ideaal voor zowel decoratief als constructief gebruik. Dit blijkt ook uit de uiteenlopende toepassingsgebieden. Populieren plex is geschikt om te gronden, zeer splintervast bij het zagen en gering van gewicht.

Populieren plex® is een door-en-door populieren-multiplex van b/bb kwaliteit en dankzij een zorgvuldig productieproces bij uitstek geschikt voor blanke afwerking. De zeer specifieke, warm-lichtgetinte houtstructuren van het populieren plex maken u na één blik duidelijk dat het hier gaat om een hoogwaardige multiplex-soort.

Kenmerkend voor populieren plex zijn de bij populier horende kleine kwasten met een gering aantal open of gepropte kwasten. Onderscheidend zijn ook de karakteristieke kleurnuanceringen. De platen hebben een langsfineer.

Product info

  • Afmetingen: 250 x 122 cm en 18 mm dik

 

Milieu informatie

Dit product is PEFC gecertificeerd.
Andere uitvoeringen

Populieren Multiplex 9mm - 250 x 122 cm
14,20 per m2

Populieren Multiplex 12mm - 250 x 122 cm
19,26 per m2

Populier

Populier is leverancier van duurzame multiplex platen, gemaakt van populierenhout. Populierenplex is licht en sterk en daarom ideaal voor zowel decoratief als constructief gebruik. Dit blijkt ook uit de uiteenlopende toepassingsgebieden.

Populier
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Dat zijn heel veel voorwaarden en vragen die niet zo eenduidig te beantwoorden zijn. Basis vraag is waar is het voor nodig en is het zicht werk, daarna komen al die andere vragen. Voor gewoon constructie werk is populieren de aangewezen soort , voor allergie gevoelige mensen en kostbare voorwerpen in een kast of vitrine formaldehyde vrije MDF enz enz.. de transport kosten zijn in onze optiek de laatste horde want beschikbaarheid is en blijft de belangrijkste voorwaarde.

Rob Bos
Geen mening


Welk plaatmateriaal is het meest duurzaam, in herkomst en productie? Dus ook belangrijk voor mij is lijmsoort, energievraag bij productie en hoe worden de bossen beheerd en hoe ver legt het hout af na productie.

matthijs
Heel Goed


Bedankt voor het antwoord en het meedenken.

Greetje Pelkman
Heel Goed


Hallo Greetje, De platen voldoen aan de E1 norm. Er bestaan ook formaldehyde vrije multiplex platen, maar die zijn zo duur dat wij ze niet aanbieden. De 18 mm platen zijn prima geschikt voor de dragende delen van een keuken kast. Succes!


Algemene vraag


Beste mensen van Eco-logisch, misschien was mijn vraag wat al te specifiek. We willen keukenkastjes bouwen. Voor de dragende delen kunnen we uit verschillende materialen kiezen. Multiplex lijkt ons het beste: niet al te duur, trekt niet krom. Gefineerde multiplex kan in olie of blanke lak gezet worden. Daarom zoeken we platen die niet allen FSC zijn, maar ook formaldehyde-arm gelijmd zijn. Met Komokeur weet je in ieder geval dat de lijm voldoet aan de wettelijke eis van de E1 norm, minder zou beter zijn. Weten jullie hoe dat zit met jullie multiplex assortiment? We zoeken 18 mm dikke platen voor dragende wanden en wat dunnere voor achterwandjes. Vriendelijke groeten, Greetje

Greetje Pelkman
Heel Goed


Helaas weten we niet welke lijm er gebruikt wordt.


Algemene vraag


Weet u met welke lijm deze platen verlijmd zijn?

Greetje Pelkman
Heel Goed


Heel tevreden . Heel goed advies en behandeling van het personeel ontvangen!

Costy lasaroms
Heel Goed


Heel erg tevreden!

Costy lasaroms

Populieren Multiplex 18mm - 250 x 122 cm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: