OSB Plint - Laag - 10cm

Merk: OSB vloeren

17,- per stuk incl. btw

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
Maak een keuze
Dit product wordt apart verzonden door
OSB vloeren

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 59,00
Gratis verzonden vanaf € 850,-

Levertijd: 3 Weken

Nederland
Land van herkomst: Nederland

keurmerken_fsc.jpg keurmerken_pefc.jpg

 • Herwinbare grondstoffen
 • Formaldehyde-vrij
 • Duurzame kwaliteit
 • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking

Bekijk hier meer producten van het merk OSB vloeren
OSB vloeren logo
Artikelnummer: 2500000132117

Bekijk alles van OSB vloeren >
Bekijk meer: Plinten >

OSB plinten hebben we aan het assortiment toegevoegd om nog meer uit je nieuwe vloer te halen! OSB formaldehyde vrije plinten zijn unieke houten plinten, die gemaakt zijn van – heel verrassend – OSB. OSB staat voor Oriented Strand Board. Het is een materiaal dat bestaat uit samengeperste houtsnippers. Dit wordt vervolgens vermengd met een klein beetje lijm, waarna het onder hoge druk wordt samengeperst tot massief houten platen.

De OSB plinten zijn er in 3 hoogtematen en ze zijn leverbaar in alle 9 kleuren waarin ook de OSB vloeren verkrijgbaar zijn. De plinten zorgen voor een mooi afgewerkte vloer en geven een extra ruimtelijk effect.

Omdat de OSB plinten dezelfde afwerking hebben als de vloer, lijkt de vloer visueel groter dan deze in werkelijkheid is. Hierdoor lijkt je kamer, kantoor – of in welke ruimte je de vloer ook maar legt – dus groter. Bovendien benadruk je met deze plinten het karakter van je unieke vloer. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om juist een contrasterende kleur te kiezen voor de plinten. Zo bereik je een speels effect, benadruk je de plinten of laat je de kleur van de vloer meer overgaan in de kleur van je muren. Mogelijkheden genoeg, de creativiteit ligt bij jou!

Specificaties: 

 • Geschuurd en geolied
 • Vochtbestendig
 • Formaldehydevrij
 • FSC gecertificeerd
 • Je kan kiezen uit 9 sprekende kleuren
 • De plinten hebben een dikte van 18mm
 • Verkrijgbaar in 3 hoogtematen: Plint Laag – 10x240cm, Plint Middel – 15x240cm, Plint Hoog – 20x240cm
 • De lengte van de plinten is altijd 240cm en je moet ze dus zelf op maat maken om ze langs je muren te laten passen. Daarbij zaag je de hoeken telkens in verstek (45°).

Milieu informatie

Zijn OSB plinten duurzaam? 

OSB plinten worden gemaakt van FSC & PEFC gecertificeerd formaldehydevrij OSB. Dit OSB wordt gemaakt van zogenaamd dunningshout.. Dunningshout wil zeggen kleine boompjes uit goed beheerde bossen die selectief gekapt worden om meer ruimte te geven aan andere bomen en zo het bos beter te kunnen laten groeien. Ook wordt er restmateriaal toegevoegd uit de houtindustrie. Dat zijn stukken hout die overblijven na het zagen van balken en planken. OSB is dus een heel mooi materiaal waarin nagenoeg honderd procent van de gekapte bomen gebruikt wordt. Dit hout wordt versnipperd en vermengd met een klein beetje lijm, waarna het onder hoge druk wordt samengeperst tot massief houten platen. Dit maakt OSB een erg duurzaam materiaal. Tel dat op bij het feit dat de bomen die nodig zijn voor de verwerking geheel afkomstig zijn uit eigen productiebossen, waarin altijd meer hout groeit dan er gebruikt wordt . Met andere woorden: Er wordt door de groeiende bomen veel CO2 opgeslagen en bijna honderd procent daarvan (99,5%) blijft opgeslagen bij de productie en daarna, zolang de plinten gebruikt worden.

Daarnaast betekent duurzaam natuurlijk ook dat iets lang meegaat. OSB plinten staan wat dat betreft, net als andere houten plinten, garant voor jarenlang plezier.


OSB vloeren

Wij van OSBvloeren.nl vroegen ons af waarom nog niemand verzonnen had om ook vloeren van OSB te maken. Die taak hebben wij dus maar op ons genomen. Want je kunt natuurlijk een plaat OSB op je vloer leggen, wat hier en daar weleens gedaan wordt, maar dan heb je nog geen echte vloer. En dat kan natuurlijk prima werken als leef vloer, als dat je stijl is, maar wij wilden graag iets duurzamer leveren. Iets waar je langer plezier van hebt en dat goed schoon te houden is. Wel de stijl, maar meer gemak en meer kwaliteit. Vanaf nu kan dus iedereen die houdt van stoere, rauwe, natuurlijke, duurzame, industriële, warme, houten of ‘gewoon’ unieke vloeren kiezen uit een prachtig assortiment aan mooi afgewerkte, geschuurde en geoliede OSB-vloerdelen waarmee je uitdrukking kunt geven aan je eigen stijl als nooit tevoren.

OSB vloeren
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Vloerenleggers

Totaal 4 vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 1
Al Decor
Al Decor is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van parketvloeren, met name in bamboeparket in al zijn variëteiten. Door de diversiteit en hoogstaande kwaliteit en het feit dat het e.. Bekijk profiel pagina

Flierveld 67
2151 LE Nieuw Vennep
0252531903
JustIN Parketvloeren
JustIN Parketvloeren, een jong en ervaren bedrijf met een vakkundige, gediplomeerde parketlegger. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met bamboe, hier hebben wij jaren ervaring in, in al .. Bekijk profiel pagina

Gaffelstraat 42
1445 HS Purmerend
0299-406748
LEKA Parket
LEKA Parket is specialist in het leggen van houten vloeren (tevens traditionele vloeren), schuren, renoveren en onderhoud van diverse houten vloeren. Met jarenlange ervaring in vloermontage kan LEKA P.. Bekijk profiel pagina

Pijlspits 5
6034 PD Nederweert Eind
Van t Pad Woning- en Projectstoffering
Ruim 8 jaar is van ’t Pad Woning- en Projectstoffering al gevestigd in IJsselstein.  Wij werken voor particulieren en bedrijven. Onze vloeren liggen onder andere in hotels, scholen, kantoo.. Bekijk profiel pagina

Ringoven 38
3402 SC IJsselstein
030 751 96 04

OSB Plint - Laag - 10cm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit