We zijn alleen geopend voor Click & Collect - Verf en de Showroom is op afspraak. Lees hier meer

Vloerlijm L34 Flex - 6kg - parket en hout

Merk: KeraKoll

€ 53,75 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
6 kg
Aantal
Maak een keuze

- Uit het assortiment -

Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Italie
Land van herkomst: Italie

Bekijk hier meer producten van het merk KeraKollKeraKoll logo
Artikelnummer : 8021704037545

De producten van Kerakoll worden vervaardigd met de beste mogelijke milieuvriendelijke grondstoffen, zijn ontworpen door bouwingenieurs die van woonbiologie weten, en worden ondersteund door de meest vooraanstaande onderzoeksinstituten en -centra die focussen op technologieën die een milieu-impact zo veel mogelijk vermijden. Kerakoll poogt duidelijk op het verbeteren van de gezondheid en de kwaliteit van leven. Met meer dan 1.700 eco-vriendelijke artikelen en een productie van ruim 950.000 ton per jaar is Kerakoll een belangrijke fabrikant van groene materialen waarmee men kan ontwerpen, bouwen en wonen met respect voor het milieu en het woonwelzijn.

Naar aanleiding van een toenemende bezorgdheid over de kwaliteit van leven heeft Kerakoll een bouwfilosofie opgezet genaamd GreenBuilding. Een zoektocht naar eco-vriendelijke materialen die geen vervuilende stoffen vrijgeven, zoals natuurlijke mortels, pleisters en verf die de muren vrij laten ademen.

Volgens schattingen van de Wereldgezondheidsorganisatie wordt 20% van de westerse bevolking getroffen door het Sick Building Syndrome (SBS), of ter wel het Ziek-door-gebouwen-syndroom (hoofdpijn, misselijkheid, irritaties enz.) dat onder andere terug te voeren is op de slechte kwaliteit van de bouwmaterialen van chemische oorsprong en de geringe luchtdoorlaatbaarheid van gebouwen. De kwaliteit van de lucht in huis kan 2 tot 3 keer slechter zijn dan de buitenlucht. Het microbinnenklimaat, samen met chemische vervuiling, heeft een belangrijke invloed op de kwaliteit van de omgeving waarin men leeft en dus op het welzijn van mensen.

De producten die hier worden aangeboden zijn een resultaat van een jarenlange grondige speurtocht, met als resultaat dat de oplossingen in het kader van het GreenBuilding concept van Kerakoll nadrukkelijke voordelen bieden voor de leefomgeving buiten- en binnenshuis, en dus de gezondheid van de bewoners..

 • Vermindering van de emissie van schadelijke stoffen in de lucht
 • Een constant toenemend gebruik van gerecyclede grondstoffen
 • Vermindering van de benodigde energie voor de werking van gebouwen

 

Product info

slc eco l40 flex tds.pdf

 • 1-component
 • Oplosmiddelvrij
 • Zeer lage emissie van organische vluchtige stoffen
 • Anti-allergisch
 • Makkelijk smeerbaar
 • Hoog rendement
 • Geschikt voor verwarmde ondergronden
 • Verbruik: ongeveer 1,2kg per m2
 • Houdbaarheid: ongeveer 12 maanden in originele verpakking

Verbruik: ongeveer 1,2 kg per m2

Met SLC Eco L35 Flex verkrijgt men een perfect evenwicht tussen hechtingskracht en elasticiteit, en garandeert het veilig leggen van meerlaags en traditioneel parket op elke ondergrond.

Gebruiksdoeleinden

Voor het leggen van alle soorten en formaten traditioneel en meerlaags parket op alle soort ondergronden.

Vloeren:

 • Mozaïekparket, industrieel parket
 • Massieve houten elementen zonder mes en groef, planchettes, planken
 • Massief houten elementen met mes en groef
 • Meerlaags afgewerkt parket en massief afgewerkt parket

Ondergronden:

 • Cementdekvloeren
 • Dekvloeren van anhydriet
 • Dekvloeren vervaardigd met Keracem® Eco of Keracem® Eco Prontoplus
 • Houten panelen
 • Bestaande vloeren van marmer, tegels, grès of dergelijke
 • Asfalt dekvloeren

Niet gebruiken:

Voor buiten of op ondergronden met optrekkend vocht; zonder voorstrijk op ondergronden van anhydriet en op niet goed voorbereide niet absorberende ondergronden.

Milieu informatie

GreenBuilding Rating
Eco 5 - Categorie organische materialen
Gehalte natuurlijke mineralen
63%
Emissie van VOS
230 μg/m3
Oplosmiddelen
Minder dan 5 g/kg
Waarschuwingsetiketten
Geen
Gezondheid
Niet giftig en niet gevaarlijk

 


 

 

 

 

GreenBuilding Rating

Bij gebrek aan een gemeenschappelijk evaluatiesysteem op Europees niveau, heeft Kerakoll een innovatieve methode ontwikkeld om op de nieuwe eisen in te spelen waar de bouwsector aan moet voldoen in het kader van behoud van het milieu: GreenBuilding Rating. Het geleidelijk vervangen van chemische producten die in de bouw toegepast worden door een nieuwe generatie materialen met een lagere milieu-impact is bedoeld om de bouwmarkt te veranderen, meer respect voor de natuur en de gezondheid van de legger te tonen. Het succes van een dergelijk keurmerk heeft een sterke invloed op het ontwerp van nieuwe gebouwen en op de herwaardering van het bestaande onroerend goed. Op die manier wordt er ruim baan gemaakt voor nieuwe partners en hogere standaards ten aanzien van de milieubelasting en dit levert voortdurend nieuwe voordelen op.

GreenBuilding Rating is het eerste professionele evaluatiesysteem om het milieu-effect van bouwmaterialen te meten en te verbeteren, en is gebaseerd op objectief meetbare criteria van ecologische houdbaarheid. Met deze nieuwe methode kunnen ontwerpers, toepassers en eindgebruikers de producten vergelijken en de beste oplossing kiezen op basis van het gedrag van het product in in het mileu.

De rating gaat van 1 tot 5. Dit product heeft rating 5. Zie de downloadbare brochure (12 MB) voor de de specifieke ecologische kenmerken van GreenBuilding.
Andere uitvoeringen

KeraKoll

Kerakoll is bekend geworden door zijn betrokkenheid met de natuur en het Greenbuilding project. Negatieve impact op onze prachtige aarde moet beperkt worden. Met hun milieuvriendelijke vloerlijm lukt dat zeker.

KeraKoll
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Jazeker eco-board lijkt op spaanplaat als structuur en deze lijm is daar goed voor maar ook ons merk Thomsit voldoet goed.

Rob Bos
Heel Goed


Is deze lijm ook geschikt om parketstrookjes vast te lijmen op Ecoboard ? Of is die Ecoboard te poreus en moet daar eerst iets mee of is een andere lijm daar meer voor geschikt ?

Izzy

Vloerlijm L34 Flex - 6kg - parket en hout

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: