Egalisatiekorrels - 0-4 mm - 50 liter

Merk: Fermacell

29,04 per zak incl. btw

Totaal per zak:
50 liter

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
Dit product wordt apart verzonden door
Fermacell

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 49,- gratis vanaf € 650,-

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Fermacell
Fermacell logo
Artikelnummer: 2700000015650

Bekijk alles van Fermacell >
Bekijk meer: Egaliseren >

Voor alle droge dekvloersystemen en normale droge estrichvloerensystemen. De Fermacell Droge egalisatiekorrels zijn het ideale product voor hoogte egalisatie bij onvlakke vloeren in renovatie en nieuwbouw. Op economische wijze laten zich hiermee efficiente opbouwen voor geluidisolatie, brandwerendheid en warmteisolatie maken.

De droge egalisatiekorrels zijn specifiek geschikt voor de toepassing onder Fermacell Vloerelementen en Fermacell Powerpanel Vloerelementen.

Bij storthoogten >100 mm en in natte ruimten adviseren wij Fermacell Gebonden egalisatiemiddel.

Voordelen
  • Tijdwinst, want geen mechanisch naverdichting benodigd.
  • Kostenverlagend, want bij toepassing van Fermacell Vloerelementen is geen extra afdeklaag benodigd.
  • Zekerheid door goede brandwerendheid door mineraal granulaat (Brandklasse A1), is ongedierte- & knaagdierveilig en het materiaal haakt in elkaar, zodat een draagkrachtige egalisatielaag ontstaat
  • Veelzijdig. Storthoogte tot 100 mm in woningen (toepassingsgebied 1). Is ook als isolatielaag op houten vloeren toepasbaar, Het lage gewicht maakt toepassing op lichte en beperkt draagkrachtige vloeren mogelijk
  • Ecologisch verantwoord, want het is een recyclingsproduct

Specificaties:
  • 50 liter zak / 20 kg
  • Afname per zak
  • Benodigde hoeveelheid per m2: 10 liter per 1 cm hoogte

Productspecificaties Egalisatiekorrels - 0-4 mm - 50 liter

droge-egalisatiekorrels.pdf

Milieu-informatie over Egalisatiekorrels - 0-4 mm - 50 liter

Fermacell platen bestaan uit gips en papiervezels die beide gewonen worden uit een recyclingsprocedé van afvalmaterialen. Een homogeen mengsel van deze twee natuurlijke grondstoffen wordt op een computerbestuurde productiestraat na toevoeging van water – zonder andere bindmiddelen – onder hoge druk tot stabiele en reukneutrale platen geperst, gedroogd en op maat gesneden. Dit is een innovatief en ecologisch verantwoord productieproces met uiterst strenge kwaliteitscontroles (o.a. KOMO/KIWA).

Fermacell is zeer goed te recyclen. De twee ’ingrediënten’ oud-papiervezels en gips kunnen na recycling weer worden opgenomen in het productieproces. Zaagresten kunnen bij de fabriek in een speciaal daarvoor bestemde stortkoker worden gedeponeerd. De zaagresten mogen niet ‘verontreinigd’ zijn met metaaldelen, isolatiemateriaal of houtvezelplaat, zoals dat onder bepaalde typen vloerelementen zit. In de stortkoker mogen dus alleen 100% zuivere gipsvezelplaatresten verdwijnen.


Fermacell

Fermacell wil haar bijdrage leveren aan een duurzame wereld door het ontwerpen en ontwikkelen van gipsvezelplaten en vloerelementen op basis van volledig herbruikbare materialen. Nog belangrijker: de platen zijn veilig door hun hoge brandwerendheid en dragen bij aan een gezond milieu in jouw huis.

Fermacell
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.Egalisatiekorrels - 0-4 mm - 50 liter

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit