Onze winkel in Amsterdam is gesloten. Afhalen van online bestellingen is wel mogelijk.

EM - Keramiekpoeder voor verf

Merk: EM Bokashi

€ 24,20 per stuk incl. btw
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Japan
Land van herkomst: Japan

Bekijk hier meer producten van het merk EM BokashiEM Bokashi logo
Artikelnummer : 270000461020

Deze poeder voeg je toe aan verf die je mogelijk al hebt aangeschaft. Per liter verf voeg je 10 gram poeder toe. Vervolgens gaan de micro-organismen in de poeder hun werk doen. Ze gaan oxidatie tegen, waardoor de verf zelf veel minder snel verweerd. Daardoor heb je fors minder last van afbraak en schimmels en blijft het materiaal onder de verf langer behouden.

Dat is niet alles. Ook reduceert het electrosmog in de ruimte waarin het gebruikt is. Er zijn mensen die er hun hele huis mee hebben geverfd en opmerken dat er in de kamers waar EM-X poeder in de verf gebruikt is er een harmonieuze sfeer ontstaat waardoor er geen ruzie meer is. Toch handig als er een paar kamers in huis zijn waar sneller een drukkende sfeer is. Wie weet helpt deze poeder de sfeer te verhelderen. 

Specificaties
  • Poeder A
  • 500 gram
  • Genoeg voor 50 liter verf

Product info

De benodigde hoeveelheid van EM-X keramiek poeder A voor verf is 10 gram per liter verf. Het moet wel goed gemengd worden. Als je het zelf mengt, is het belangrijk om de poeder eerst te zeven, anders komen er klontjes. Ook bij de verfspecialist raden wij zeven sterk aan.


EM Bokashi

Effectieve micro-organismen, de natuurlijke oplossing voor een mooiere tuin, lekkerdere groenten, meer energie, een grotere oogst, gezonder vee en zuiverder eten. De micro-organismen bevorderen namelijk de groei van de juiste bacteriën en onderdrukken die van de slechte.

EM Bokashi
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

EM - Keramiekpoeder voor verf

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: