img img img img img img img

WonderfulWall

Categorie: Schilders
Plaats: AmsterdamWonderfullWall ontwerpt en realiseert muurschilderingen voor binnen- en buitenruimtes, voor diverse opdrachtgevers, met verschillende budgetten.
Een muurschildering maakt een ruimte uniek. En geeft een alledaagse ruimte daardoor een heel eigen gezicht en persoonlijkheid.

De muurschilderingen zijn kleurrijk en grafisch en zowel een verzameling van herkenbare elementen als een vlakverdeling. WonderfulWall wil laveren tussen herkenbaarheid en verschillende manieren van interpretatie. Daarmee wil WonderfulWall laten zien dat een muur, naast enkel een afscheiding tussen ruimtes, onderdeel is van deze ruimtes. Door over de grenzen met vloeren, plafonds en aangrenzende muren heen te gaan of juist sterk te refereren aan andere vormelementen die in de ruimte aanwezig zijn verandert de geometrie van de ruimte ogenschijnlijk of wordt deze juist benadrukt.

Een muurschildering staat dus nooit op zichzelf maar communiceert met de rest van de ruimte en is daarmee onlosmakelijk verbonden. Wonderfulwall levert voor elke opdrachtgever individueel maatwerk.

WonderfulWall werkt momenteel voornamelijk met Maril, Aquamarijn.

Geinteresseerd? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op.

Gegevens

Cruquiusweg 115D
1019 AG Amsterdam
Nederland

Dit bedrijf werkt met producten van Eco-Logisch
Vraag hieronder een offerte aan bij dit bedrijf.

Door het formulier in te vullen maak je ook meteen een profiel aan op onze website. Handig want zo kan je de offerte aanvragen die je hebt uitstaan makkelijk bijhouden. Ook het bestellen van producten wordt zo iets makkelijker.

Je naam
E-mail adres
Waar vraag je een offerte voor aan?

Gegevens

Cruquiusweg 115D
1019 AG Amsterdam
Nederland

Dit bedrijf werkt met producten van Eco-Logisch

Beoordelingen Reviews van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Gegevens

Cruquiusweg 115D
1019 AG Amsterdam
Nederland

Dit bedrijf werkt met producten van Eco-Logisch