img img

Rol Kado papier Blaadjes motief 250 Lang - 050 Breed

Merk: Compostella

€ 169,40 per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

keurmerken_compostable.jpg keurmerken_fsc.jpg

  • Beste alternatief
  • Duurzame kwaliteit
  • 100% Biologisch afbreekbaar
  • Plasticvrij

Bekijk hier meer producten van het merk CompostellaCompostella logo
Artikelnummer: 8719325674132

Compostella inpakpapier is een natuurlijk cellulosepapier dat volledig vrij is van chemische invloeden. Het is daarom ook volledig composteerbaar. Het bestaat uit de hernieuwbare grondstof hout, waaruit celluse geproduceerd wordt. Zelfs het motief van het kadopapier is volledig natuurlijk, dit wordt uit plantenextract gewonnen. 
 
  • Het ecologische inpakpapier heeft een ruw oppervlak. 
  • De rol is 250 meter lang en 50 cm breed. 
  • Verpakkingseenheid: 1 rol in de doos
Het compostella inpakpapier is anders dan ander kadopapier. Bij 'gewoon' inpakpapier rolt het papier altijd terug als je het op tafel uitspreidt. Het Compostella inpakpapier daarentegen doet dat niet. Het blijft gewoon plat op de tafel liggen. Erg handig dus!
 
Het inpakpapier wordt zorgvuldig en met liefde gemaakt. Het verlaat de fabriek dan ook niet als massaproduct, maar als een uniek product. 
 

Product info

Papier
Dit kadopapier van Compostella is niets meer dan pure cellulose, zonder chemische toevoegingen. Het is eigenlijk te vergelijken met een blaadje sla, dit bestaat namelijk ook uit pure cellulose. Ook is dit kadopapier (net als dat blaadje sla) volledig composteerbaar! 

Het motief
Zelfs het motief van dit inpakpapier is 100% natuurlijk en composteerbaar. Het is afkomstig uit hernieuwde grondstoffen van plantenextract. Dit heeft een Zweedse fabrikant mogelijk gemaakt voor Compostella. Door het papier en het daarbij behorende motief is het inpakpapier dus 100% natuurlijk en composteerbaar. 


Compostella

Bij Compostella concentreren ze zich op het composteren van producten. Dit doen zij omdat naar hun mening recycling niet de optimale oplossing is. Het is slechts een verlenging van de levenscyclus - uiteindelijk worden producten die gerecycled zijn ook verbrand. Composteren is daarom de meest logische en natuurlijke vorm voor het afbreken van tuin- en keukenafval.

Compostella
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Rol Kado papier Blaadjes motief 250 Lang - 050 Breed

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: