Boodschappentasjes bioplastic 24L - 100 stuks op rol

Merk: Compostella

€ 19,95 per rol incl. btw

Totaal per rol:
100 st.
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

keurmerken_compostable.jpg keurmerken_vegan.jpg

 • Educatief
 • Beste alternatief
 • Duurzame kwaliteit
 • Dierproefvrij
 • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking
 • Plantaardig
 • Plasticvrij
 • Plasticvrij verpakt
 • 100% Biologisch afbreekbaar

Bekijk hier meer producten van het merk Compostella
Compostella logo
Artikelnummer: 2500000118951 Bekijk alles van Compostella >
Plasticvrij >


Bioplastic boodschappentassen 27 x 18 x 50 cm op basis van maïszetmeell,  Ze hebben dezelfde kenmerken als de leleijke wegwaai tasjes maar zijn twee keer zo groot en hebben een inhoud van 24 liter met een draagvermogen van 4 kg. Zelfs spitse voorwerpen kunnen door de zak dringen zonder dat de zakken scheuren.
 
Ze zijn voorzien van het kiemplant logo en zijn dus composteerbaar en mogen in de composthoop dus deze zakjes hebben een dubbelfunctie , je doet er eerst booschappen mee en daarna verzamel je er GFT afval in en brengt het naar de GFT bak.

Deze tassen zijn op basis van maïszetmeel , volledig composteerbaar en hebben een draagvermogen van maximaal 4 kg. Daarmee zijn ze bijzonder geschikt voor grotere aankopen. Vele biologische winkels, boerderijwinkels, natuurvoedingswinkels, supermarkten en marktkramen kennen reeds de voordelen van de boodschappentassen en bieden ze in hun winkels aan voor meeneem- en verkoopdoeleinden.

De tasjes zijn gebaseerd op Europees maïszetmeel, waarvan de maïs afkomstig is van gegarandeerd GGO-vrije teelt. Mater Bi wordt in Duitsland onder hoge kwaliteitsnormen verwerkt tot zakken. De Compostella tassen zijn een tijd lang waterdicht, zodat ze zeer geschikt zijn voor de gescheiden inzameling van biologisch keukenafval voordat ze, samen met hun inhoud, in de groene of bruine bak en zelfs in de tuincompost worden gegooid. De afbraaktijd van de zakken bedraagt ongeveer 10-14 dagen in de industriële composteerinstallatie (groene of bruine bak). In tuincompost duurt het langer, afhankelijk van het weer en het seizoen, maar ook hier verdwijnen de zakken onder goede omstandigheden gemiddeld binnen ongeveer 3 maanden.

De boodshappentasjes:
 • 100 stuks
 • Op een rol
 • Op basis van Mais
 • Composteerbaar
 • Een inhoud van 24 liter en draagvermogen van 4kg


 

Product informatie

MATER-BI is onze innoverende familie van biologisch afbreekbare en composteerbare bioplastics, ontwikkeld na vijfentwintig jaar onderzoek en innovatie om oplossingen te bieden voor specifieke milieuproblemen en tegelijk de kwaliteit en de prestaties van het produkt te combineren met een efficiënt gebruik van de hulpbronnen.  
 
Materialen gemaakt van MATER-BI, dat wordt verkregen door middel van baanbrekende eigen technologieën waarbij gebruik wordt gemaakt van zetmeel, cellulose, plantaardige oliën en combinaties daarvan.
 
Alle kwaliteiten van MATER-BI zijn gecertificeerd door certificeringsinstanties overeenkomstig de belangrijkste Europese en internationale normen. MATER-BI is een bio kunststof waarvan de eigenschappen en gebruikseigenschappen sterk lijken op die van traditionele kunststoffen, maar die tegelijkertijd biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn volgens de Europese norm UNI EN 13432, de belangrijkste referentie voor de fabrikanten van technische materialen, overheidsinstanties, composteerders, certificeerders en consumenten.
 
De biologische afbreekbaarheid en composteerbaarheid van MATER-BI en zijn hoog gehalte aan hernieuwbare grondstoffen maken een optimaal beheer van organisch afval mogelijk, verminderen de milieu-impact en dragen bij tot de ontwikkeling van deugdelijke systemen, met aanzienlijke voordelen doorheen de hele productie-consumptie-verwijderingscyclus.
 

Films


Compostella

Bij Compostella concentreren ze zich op het composteren van producten. Dit doen zij omdat naar hun mening recycling niet de optimale oplossing is. Het is slechts een verlenging van de levenscyclus - uiteindelijk worden producten die gerecycled zijn ook verbrand. Composteren is daarom de meest logische en natuurlijke vorm voor het afbreken van tuin- en keukenafval.

Compostella
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Tuin

Totaal 11 vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 1
Addink Tuinen
  Bekijk profiel pagina

Kerkstraat 31
4247 EK Kedichem
0624656346
Den Daas BV
groethandel in terracotta aardewerk Bekijk profiel pagina

aalsmeerderdijk
1436 bd aalsmeerderbrug
0206533670
Ecologisch Hoveniersbedrijf Plantaardig
Plantaardig - Ecologische Hoveniers Plantaardig is een hoveniersbedrijf dat tuinen ontwerpt, aanlegt en onderhoudt voor particulieren en bedrijven. Plantaardig is een ecologisch hoveniersbedrijf. Dit.. Bekijk profiel pagina

Dorpsstraat
1531 HN Wormer
Forest@Design
Forest@Design adviseert en begeleidt projecten die bijdragen aan een gezonde en duurzame wereld. Een wereld waar zorgvuldig wordt omgesprongen met onze natuurlijke grondstoffen. Forest@Design werkt v.. Bekijk profiel pagina

Veerstraat 122
6701 DZ Wageningen
06 28976909
Klavertje vier
Bekijk profiel pagina

Midden
8351HC Wapserveen
0620340364
LOKAALHOUT B.V.
LOKAALHOUT BV wil dat we in ons land meer en veelzijdiger met Nederlands hout gaan werken. Omdat Nederland prachtige bomen heeft die een goede kwaliteit hout kunnen produceren en het beter i.. Bekijk profiel pagina

Oranjeweg 12
1241 XS Kortenhoef
+31 646106321
Meulenbroek hoveniers
Tuinaanleg en onderhoud Bekijk profiel pagina

Jan van zuthpenstraat 31
3201 ac Spijkenisse
0651930903
pépétu
Ik ben Jonathan Vanhaelst en graag hep ik u uw tuin mooi, productief en ecologisch te maken. Ik werk samen met u mo een onderhoudsvriendelijke,d uruzame, verantwoorde en boeiende tuin te maken en te o.. Bekijk profiel pagina

d'hoyestraat 34
9870 olsene
+32499628938
Randijk Bamboe en Hoveniers
Bamboe, bamboe en nog eens bamboe. Biologische bamboeplanten, woekerend en niet-woekerend. Plaatsen, begrenzen, verzorgen en verwijderen van bamboe. Alle soorten en maten bamboepalen en stokken. B.. Bekijk profiel pagina

Laapeerseweg 1A
3831 SB LEUSDEN
033-4320501
WONDERTUINEN
Wij werken voornamelijk in Groot Amsterdam. Onze benadering kenmerkt zich door een creatieve aanpak van de tuin. Ons werkgebied omvat aanleg, renovatie en onderhoud van de tuin. Van ecologis.. Bekijk profiel pagina

Bellamystraat 103-D
1053 BJ Amsterdam
020-6128958
Yamadori
  Bekijk profiel pagina

Driesstraat 81
9506 Idegem (Geraardsbergen)
0032489202504

Boodschappentasjes bioplastic 24L - 100 stuks op rol

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit