Natuurlijke kaarsen

Totaal 24 productenPagina 1 van 1

Massagekaars Shea

Shea
11,95

Bijenwaskaars - Dinerkaars - 23 cm

Dinerkaars
6,50

Bijenwaskaars - Stompkaars - 13 cm

Stompkaars - 13 cm
15,-

Bijenwaskaars - Stompkaars - 21 cm

Stompkaars - 21 cm
22,49

Bijenwaskaars Forest - Dennenappel - 3 stuks

Dennenappel - 3 stuks
19,49

Verjaardagskaars - Cijfer 0

0
4,25

Verjaardagskaars - Cijfer 1

1
4,25

Verjaardagskaars - Cijfer 2

2
4,25

Verjaardagskaars - Cijfer 3

3
4,25

Verjaardagskaars - Cijfer 4

4
4,25

Verjaardagskaars - Cijfer 5

5
4,25

Verjaardagskaars - Cijfer 6

6
4,25

Verjaardagskaars - Cijfer 7

7
4,25

Verjaardagskaars - Cijfer 8

8
4,25

Verjaardagskaars - Cijfer 9

9
4,25

Bijenwaskaars - 24 cm - 7 stuks

16,95

Bijenwaskaars - 30 cm

3,25

Bijenwaskaars - Dun - 25 cm - 60 st.

18,95

Geschenkset - Bijenwaskaarsen

22,95

Kokosnoot Sojakaars - Arctic White

Arctic White
16,95

Kokosnoot Sojakaars - Charming Chestnut

Charming Chestnut
16,95

Kokosnoot Sojakaars - Cool Coco

Cool Coco
16,95

Kokosnoot Sojakaars - Darjeeling Delight

Darjeeling Delight
16,95

Kokosnoot Sojakaars - Sweet Senses

Sweet Senses
16,95

Natuurlijke kaarsen

Geef een gezellig avondje op de bank nog meer sfeer met een mooie natuurlijke kaars. Natuurlijke kaarsen zijn rustgevend en zorgen voor warmte, licht en gezelligheid in huis. In ons assortiment vind je natuurlijke kaarsen gemaakt van duurzame materialen zoals bijenwas, carnaubawas en sojawas. Daarnaast hebben we natuurlijke geurkaarsen die een heerlijke geur in huis verspreiden.

Waarom kiezen voor natuurlijke kaarsen?

Gewone kaarsen bestaan meestal uit paraffine, stearine of een mengsel hiervan. Paraffine wordt verkregen uit aardolie en bruinkoolteer. Stearine bestaat uit dierlijk vet dat meestal afkomstig is van slachtafval of plantaardig vet dat vaak gemaakt is van palmolie. Gelukkig zijn er ook duurzame kaarsen van plantaardige was en bijenwas. Wij hebben de beste merken voor je uitgezocht.

Kalina's natuurlijke bijenwaskaarsen

Kalina maakt natuurlijke kaarsen van 100% bijenwas met een katoenen lont. De kaarsen hebben een heerlijke honinggeur met een ontspannende en zuiverende werking. Bijenwas heeft een extra lange brandtijd. In ons assortiment vind je dinerkaarsen en stompkaarsen van Kalina. Ook hebben we een cadeauset en kaarsjes voor op de verjaardagstaart. Alle natuurlijke kaarsen van Kalina zijn handgemaakt in Nederland en plasticvrij verpakt.

Natuurlijke bijenwaskaarsen van Luxa

De dinerkaarsen van Luxa bestaan uit 100% natuurlijke bijenwas en hebben een katoenen lont. Ze zijn beschikbaar in verschillende lengtes. Deze natuurlijke kaarsen hebben een mooie donkergele kleur en een zachte honinggeur. De geschenkset bestaat uit 20 dunne bijenwaskaarsen, 5 traditionele bijenwaskaarsen en 4 theelichten van bijenwas in een mooie houder van handgemaakt keramiek.

We Love The Planet's natuurlijke sojakaarsen

We Love The Planet maakt natuurlijke kaarsen van sojawas met een kokosnoot als kaarshouder. Sojawas wordt gemaakt van sojabonen en is biologisch afbreekbaar. Je kunt deze kaarsen laten drijven in bijvoorbeeld je bad of de vijver. Ze hebben maar liefst 40 tot 45 branduren en zijn plasticvrij verpakt. Deze natuurlijke kaarsen zijn verkrijgbaar in vijf heerlijke geuren van essentiële oliën.

Natuurlijke massagekaars van FAIR SQUARED

Carnaubawas, cacaoboter en kokosolie zijn de ingrediënten van FAIR SQUARED’s massagekaars. Je brandt de kaars tot er wat vloeistof ontstaat en blaast hem vervolgens uit. Daarna kun je de vloeistof als een heerlijk warme massageolie gebruiken. Alle ingrediënten zijn vegan en fairtrade. Daarnaast is deze natuurlijke kaars plasticvrij verpakt.

Natuurlijke kaarsen bestellen bij Eco-Logisch

Natuurlijke kaarsen bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.