Koffie benodigdheden

Totaal 4 productenPagina 1 van 1

KleanKanteen Deksel Voor Rietjes

Klean Kanteen
9,95 4,97

Katoenen koffiefilter - Nr. 4

La droguerie ecologique

2,29

Koffiefilter - Nr. 4 - Herbruikbaar

La droguerie ecologique

12,49

Koffiebeker - Chalk White

Retulp

15,95

Koffiebenodigdheden

Ben jij een echte koffieliefhebber? Dan vind je hier alles wat je nodig hebt. We hebben een ruime selectie plasticvrije koffiebekers voor buiten de deur en voor je koffiemoment thuis zijn er allerlei duurzame accessoires. Je geniet nóg meer van je verse kop koffie met deze mooie en duurzame koffiebenodigheden.

Koffiebenodigdheden voor thuis

Als bewuste koffieleut wil je natuurlijk zo milieuvriendelijk mogelijk koffie drinken. Een kop koffie zetten met losse filterkoffie of zelf gemalen koffiebonen is zo gepiept met de juiste accessoires. In ons assortiment vind je ongebleekte en FSC-gecertificeerde koffiefilters die 100% composteerbaar zijn. Er zijn ook losse herbruikbare koffiefilters van biologisch katoen en een herbruikbaar koffiefilter met houder. Voor wie toch graag cups gebruikt, hebben we biologisch afbreekbare capsules van bioplastic.

Koffiebenodigdheden voor onderweg

Geniet je ook graag onderweg van een lekkere kop koffie? Wegwerpbekers zorgen voor een hoop afval en een gewone mok meenemen is natuurlijk niet praktisch. Een makkelijk mee te nemen koffiebeker van duurzaam materiaal is de ideale oplossing. Je bespaart niet alleen een flinke berg wegwerpbekers, maar je koffie zal ook beter smaken. Onze lekvrije koffiebekers zijn vrij van BPA en geven geen rare smaakjes of geurtjes af. En als je thuis je eigen koffie zet, ben je ook nog eens goedkoper uit.

Duurzame koffieabonnementen

Met een circulair abonnement bij onze partner Bundles kun je thuis een prachtig Siemens koffiezetapparaat gebruiken en krijg je ook nog eens koffiebonen van Moyee thuisbezorgd. Je betaalt maandelijks voor de kopjes koffie die je hebt gedronken en Bundles blijft eigenaar van het apparaat. Mocht er iets stuk gaan, dan zorgt Bundles voor reparatie of vervanging. Daarnaast zorgt Bundles dat de onderdelen van oude apparaten steeds weer opnieuw worden gebruikt en niet op de afvalberg belanden.

Koffiebenodigdheden bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook koffiebenodigdheden bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15.00 uur bestelt, kun je meestal de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.