Tandpasta met fluoride

Totaal 10 productenPagina 1 van 1

Tandpasta Tabs - Flesje 65st. - Met Fluoride

Smyle

5,99

Tandpasta Tabs - Refill 65st. - Met Fluoride

Smyle

5,29

Kindertandpasta Zero Waste - Aardbei met fluor - 50ml

The Humble Co.

6,50

Natuurlijke tandpasta - charcoal

The Humble Co.

3,50

Natuurlijke tandpasta - mint

The Humble Co.

3,50

Tandenpoets tabletten met fluoride

The Humble Co.

4,99

Tandpasta - kids - Aardbei

The Humble Co.

3,50

Tandpasta Zero Waste - Charcoal met fluor - 50ml

The Humble Co.

6,50

Tandpasta Zero Waste - Mint met fluor - 50ml

The Humble Co.

6,50

Tandpasta Mint - met fluoride

Urtekram

6,19

Tandpasta met fluoride

Tandpasta met fluoride helpt je tanden en tandvlees goed te onderhouden. Fluoride versterkt je tandglazuur en beschermt zo je gebit tegen zuren en suikers. Dit helpt gaatjes en tandbederf te voorkomen. Je kunt steeds meer soorten duurzame tandpasta met fluoride kopen die zacht zijn voor je tanden en voor onze planeet.

Wat is fluoride?

Fluoride is een spoorelement en zit in onze tanden en botten. Het komt in kleine hoeveelheiden in de natuur voor en is een mineraal waarvan ons lichaam niet veel nodig heeft. De meeste tandverzorgingsproducten bevatten fluoride en het zit ook in bepaalde voedingsmiddelen zoals thee.

Fluoride wordt opgenomen door je slijmvliezen als je je tanden poetst met een tandpasta die fluoride bevat. Fluoride is alleen in grote hoeveelheden schadelijk voor je gezondheid. Bij normaal gebruik hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt met een gerust hart kiezen voor een duurzame tandpasta met fluoride.

Ophef over fluoride

Fluoride wordt nog niet zo lang aan onze tandpasta toegevoegd. In Nederland ontstond ophef over fluoride toen een aantal Nederlandse gemeenten in de jaren zestig begon met het toevoegen van fluoride aan het drinkwater. Na veel discussie werd dit in 1976 verboden. Daarna kwamen er tandpasta’s met fluoride op de markt.

Waarom kiezen voor tandpasta met fluoride?

Tandenpoetsen met een tandpasta zonder of met fluoride? Het is een persoonlijke keuze. Een natuurlijke tandpasta met fluoride kan een goed idee zijn voor volwassenen met een slecht gebit en een hoog risico op tandbederf. Je kunt het beste samen met je tandarts een product kiezen dat past bij jouw persoonlijke behoeften. Voor de kleintjes bestaat er natuurlijke peutertandpasta met fluoride. Gebruik niet meer dan de grootte van een erwtje en zorg dat je kind de tandpasta niet doorslikt.

Tandpasta met fluoride bestellen bij Eco-logisch

Tandpasta met fluoride bestel je snel en makkelijk bij Eco-logisch. Als je voor 15:00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Bij vragen kun je altijd rekenen op de uitstekende service van onze helpdesk.