Tuingereedschap Kind

Totaal 5 productenPagina 1 van 1

Bladhark gazon - junior

De Wit

22,95

Handvork - junior

De Wit

29,95

Hark - junior

De Wit

22,95

Schoffel - junior

De Wit

22,95

Spade - Schep - junior

De Wit

22,95

Kindertuingereedschap

Maak jouw kleine tuinier blij met tuingereedschap speciaal voor groene kindervingers. Want wat is er nu leuker dan lekker samen buiten in de aarde wroeten terwijl je kind leert hoe alles groeit en bloeit? Of het nu tijd is om te oogsten of te zaaien, hier vind je mooi en duurzaam kindertuingereedschap waar je jarenlang plezier van hebt.

Kindertuingereedschap voor groene handjes

Veiligheid staat natuurlijk altijd op de eerste plaats als het om je kinderen gaat. Alleen al daarom is het geen overbodige luxe om speciaal kindertuingereedschap aan te schaffen. Dankzij het aangepaste formaat kunnen kinderen er veilig mee werken zonder zich te bezeren. In ons assortiment vind je kindertuingereedschap dat niet is gemaakt van plastic, maar van mooie en duurzame materialen die wel tegen een stootje kunnen. Of je kind nu meehelpt in de moestuin of zelf tuintje speelt, dit stevige gereedschap staat garant voor veel tuinierplezier.

Handgemaakt kindertuingereedschap van De Wit

In ons assortiment vind je stevig en duurzaam tuingereedschap speciaal voor kinderen van het Nederlandse merk De Wit. Dit kindertuingereedschap is met de hand gemaakt van gesmeed boronstaal en FSC-gecertificeerd essenhout. Kinderen kunnen er makkelijk mee uit de voeten omdat het gereedschap kleiner en compacter is.

Kindertuingereedschap voor verschillende tuinklusjes

De tuin schoffelen met een speciale kinderschoffel of de bladeren van het gazon harken met een bladhark voor kinderen? Er is allerlei tuingereedschap waarmee je kind verschillende klusjes in de tuin kan doen. Bij ons vind je een bladhark, handvork, hark, schoffel en spade van De Wit.

Kindertuingereedschap bestellen bij Eco-Logisch

Eco-Logisch is jouw betrouwbare webwinkel voor al je ecologische producten. Ook kindertuingereedschap bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je betaalt op een eenvoudige en veilige manier. Als je voor 15.00 uur bestelt, kun je meestal de volgende dag al genieten van jouw nieuwe producten.