Uitwasbare haarverf kind


Totaal 5 productenPagina 1 van 1

Kinder Haarkleur - Blauw

Namaki

12,50

Kinder Haarkleur - Groen

Namaki

12,50

Kinder Haarkleur - Oranje

Namaki

12,50

Kinder Haarkleur - Paars

Namaki

12,50

Kinder Haarkleur - Roze

Namaki

12,50

Uitwasbare haarverf voor kinderen

Met de uitwasbare kinderhaarverf van Namaki kun je veilig experimenteren met allerlei verschillende kleuren. Hij is vrij van schadelijke stoffen en bevat gecertificeerd biologische ingrediënten en natuurlijke pigmenten. Deze haarverf speciaal voor kinderen heeft een mascaraborsteltje waarmee je het eenvoudig kunt aanbrengen. En met een milde shampoo was je de verf er net zo makkelijk weer uit.

Namaki's uitwasbare kinderhaarverf

Het Franse merk Namaki maakt natuurlijke en biologische speelmake-up voor kinderen. Namaki’s uitwasbare haarverf voor kinderen is vrij van schadelijke stoffen en kun je met een gerust hart gebruiken. De verf bevat gecertificeerd biologische ingrediënten die makkelijk uitwasbaar zijn. Verder is hij helemaal vegan en uiteraard niet op dieren getest.

Kinderharen verven in alle kleuren van de regenboog

De uitwasbare kinderhaarverf van Namaki is verkrijgbaar in zes verschillende tinten die goed zichtbaar zijn op iedere haarkleur. Je brengt de verf aan met het handige mascaraborsteltje. Zo kun je bijvoorbeeld highlights maken of zelfs iedere pluk haar een andere kleur geven voor een regenboogeffect. Je kunt kiezen uit de kleuren blauw, groen, geel, roze, paars en oranje. Ook hebben we een display die alle kleuren bevat en bestaat uit 24 flesjes en 6 testers. Ideaal voor bijvoorbeeld een kinderfeestje!

Wat je moet weten over uitwasbare haarverf voor kinderen

  • Laat kinderen niet zelf aan de slag gaan en zorg dat de haarverf wordt aangebracht door een volwassene.
  • Namaki’s uitwasbare haarverf is vrij van schadelijke ingrediënten, maar moet wel buiten het bereik van kleine kinderen worden gehouden.
  • Na opening is de kinderhaarverf nog ongeveer zes maanden houdbaar.

Uitwasbare haarverf voor kinderen bestellen bij Eco-Logisch

Uitwasbare kinderhaarverf bestel je snel en makkelijk bij Eco-Logisch. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling ontvangt. Binnen deze 30 dagen kun je je bestelling terugsturen en ontvang je je geld retour.