Wandcontactdoos Enkel - 1x Stopcontact

Merk: Silvaluxe

39,95 per stuk incl. btw

Zakelijk afnemer? Meld je aan voor de groothandel: eco-bouwers.nl
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk Silvaluxe
Silvaluxe logo
Artikelnummer: 2500000141898

Bekijk alles van Silvaluxe >
Bekijk meer: Elektrische apparaten >

Wantcontactdoos met een stopcontact
Deze stijlvolle en extra unieke massief eikenhouten wandcontactdoos maakt je woning of kantoor helemaal af! 

De liefde en passie voor de producten en het oog voor detail kun je in elk element terugvinden. Voordat een bestelling wordt afgeleverd, wordt er met zorg en precisie gekeken naar de kwaliteit van de elementen en hun afwerking. 

Duurzaamheid & Kwaliteit

  • 100% natuurlijk eikenhout
  • FSC- of PEFC-keurmerk
Bij de productie wordt alleen gebruik gemaakt van groene stroom. Door het zorgvuldig uitmeten van producten wordt het hout effectief gebruikt om zo min mogelijk te verspillen. Doordat deze wandcontactdozen van 100% natuurlijk hout worden gemaakt, kan het product in kleur en structuur afwijken van de afbeelding. 

Brandveiligheid
De houten stopcontacten en schakelmateriaal zijn brandveilig. Afhankelijk van de houtsoort ontbrandt hout pas bij 250-350 graden Celsius. Mocht het schakelmateriaal toch oververhit raken, dan zorgen de smeltveiligheid (stop) en de aardlekschakelaar er in eerste instantie voor dat de elektriciteitsstroom onderbroken wordt. Daarnaast zorgt een slimme voorziening aan de achterzijde van de houten stopcontacten ervoor dat er geen brand kan ontstaan.

Product informatie

DoC Silvaluxe1.pdf

  • Breedte: 89 mm
  • Hoogte: 89 mm
  • Diepte: 13 mm
  • Inbouwdiepte: 28 mm


Silvaluxe

Silvaluxe is opgericht door Giel Mosch. Giel heeft de liefde voor hout meegekregen van zijn vader. Van jongs af aan liep hij mee in het bedrijf van zijn vader dat houten plafonds maakte. Daar leerde hij alles over de verschillende houtsoorten en hun eigenschappen. In 2008 schafte Giel zijn CNC-machine aan. Hij kocht een handboek voor het ontwerpprogramma ‘Inventor’ en leerde zichzelf hiermee tekenen op de computer. Na een lange tijd van ontwikkelen, experimenteren en verfijnen waren daar de eerste massief houten stopcontacten! Giel heeft oog voor detail en een grote passie voor wat hij creëert met hout. Dit maakt dat zijn werk altijd perfect is afgewerkt.

Silvaluxe
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Wandcontactdoos Enkel - 1x Stopcontact

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit