We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen - Showroom op afspraak. Lees hier meer

Katanaboy 650-4

Merk: Silky

€ 284,14 per stuk incl. btw
Aantal
Dit product wordt apart verzonden door
Silky

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 5,- gratis vanaf € 75,-

Levertijd: 4 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk SilkySilky logo
Artikelnummer : 4903585710653

Deze krachtige trekzaag heeft een blad van maar liefst 65 cm lang, waarmee je met gemak stammen van ruim 30 cm doorzaagt. Je kunt de Katanaboy daarom gerust met een kettingzaag vergelijken, maar dan zonder olie, brandstof, lawaai en vervuiling. Bovendien is de zaag licht en compact genoeg om mee te nemen in je rugtas.

Dit is de ideale zaag voor grote klussen: trail maintanance, brandhout zagen of een schuilplaats bouwen tijdens je kampeertrip in de bossen. Je zult ervan versteld staan hoe weinig energie het vraagt om zoveel resultaat te krijgen. En stiekem geeft het gewoon een geweldig gevoel om hiermee te zagen! De Katanaboy kan werkelijk alles aan: nat, droog, rot of hard hout.

Het sterke blad heeft een agressieve vertanding en kan goed tegen een stootje. De tanden zijn op unieke wijze in het blad geslepen en blijven lang scherp. Je kunt de zaag gemakkelijk en snel in- en uit vouwen met de vergrendelknop. Voor de veiligheid gebeurt dit in twee fases: eerst voor de helft en daarna (let op je vingers!) volledig.

De ergonomische rubberen handgreep absorbeert de trillingen. Door de zaag met twee handen te gebruiken worden je schouders ontlast, wat een geweldig effect heeft op de zaagkracht.

De Katanaboy is vernoemd naar het ‘Katana’ zwaard van de Samurai.

Product info

Technische specificaties
  • Authentic Premium Japanese Steel
  • Bladlengte: 650 mm
  • Vertanding: 4 tanden per 30 mm
  • Afmetingen uitgevouwen: 1470 x 110 x 30 mm
  • Afmetingen ingevouwen: 800 x 110 x 30 mm
  • Gewicht: 1270 g
  • Kerf: 2.4 mm

Het zaagblad moet schoon gehouden worden, anders gaat de zaagwerking verloren. Hars lost op in olijfolie en dit is dan ook een effectieve, milieuvriendelijke manier om het blad te reinigen. Agressievere middelen kunnen het rubber van de handgreep aantasten.

Wanneer je de zaag niet gebruikt, maak deze dan goed droog. Bewaar de zaag op een droge plaats, bij voorkeur in de nylon draadtas.


Silky

Silky zagen kunnen iedere klus aan: meubels maken, bomen zagen en met de pocket editie het gewone hobbyen. Sterk en met vervangbaar blad zodat je eindeloos door kunt zagen.

Silky
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Katanaboy 650-4

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: