C02-Cylinder voor MySoda

Merk: Mysoda

€ 39,70 per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Verenigde staten
Land van herkomst: Verenigde staten

  • Herwinbare grondstoffen
  • Duurzame kwaliteit
  • Plasticvrij
  • Plasticvrij verpakt

Bekijk hier meer producten van het merk Mysoda
Mysoda logo
Artikelnummer: 6430052009791

Bekijk alles van Mysoda >
Bekijk meer: Keuken apparaten >

Deze verpakking bevat één CO2-cylinder, goed voor 60 liter bruiswater, compatible met alle bruiswater makers.

Hoe onschadelijk bubbels ook mogen klinken, ze kunnen de natuurlijke bronnen van de planeet wel degelijk belasten. MySoda maakt bubbels voor geluksmomentjes zonder schuldgevoel. Gasflessen van MySoda bevatten daarom alleen “pure food grade CO2” van onze partner Air Liquide. De cilinders worden in onze eigen fabriek in België gevuld door milieuvriendelijke windenergie. Met een MySoda CO2-cylinder kun je tot wel 60 liter bruisend water maken. Ze zijn geschikt voor alle bruiswatermakers op de markt (MySoda, Sodastream, Aarke etc.) Ze worden gerecycled en we vullen ze keer op keer met lokale CO2. De levenscyclus van een cilinder is 40 jaar!

We raden aan om 1 tot 2 extra cilinders in huis te hebben, zodat je nooit zonder bubbels komt te zitten. Met elke cilinder kun je 40-60 liter bruisend water maken, afhankelijk van het carbonatatie niveau en het type bruiswater maker.

Heb je toch geen bubbels meer in huis? Hier is wat je moet doen:
Neem de volgende keer dat je boodschappen gaat doen je lege C02-cilinder mee en ruil je lege cilinder in voor een gevulde. Je betaalt alleen voor de bubbels, niet voor de fles.
Let op! In onze webshop kunnen we helaas (nog) geen omruil actie houden. Jouw lege cilinder kun je dus NIET bij ons inruilen. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

MySoda-cilinders zijn volledig compatibel met alle bruiswater makers van verschillende fabrikanten. We recyclen de cilinders graag en vullen ze keer op keer met MySoda C02. De levenscyclus van een cilinder is maximaal 40 jaar! Vraag de volgende keer naar MySoda bubbels bij uw winkelier.

Films


Mysoda

Mysoda heeft de ambitie om drinkgewoonten slimmer, smakelijker en milieuvriendelijker te maken. Het is dan ook de meest milieuvriendelijke manier om van bruisend water te genieten. In plaats van fossiel plastic, zijn onze bruiswatermakers gemaakt van bijna 100% hernieuwbaar biocomposiet, een ecologisch en innovatief alternatief voor fossiel plastic. Dit is een op hout gebaseerd en hernieuwbaar materiaal dat werkt als plastic, maar eigenlijk is gemaakt van residuen uit de bosbouw. Daarnaast worden de CO2-cilinders in Comines gevuld met windenergie om zo de transport emissies te minimaliseren.

Mysoda
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Algemene vraag


Op de mysoda website is een CO2 cilinder €24,99 Waarom is de fles bij jullie een stuk duurder?

Leonie
Reactie

Dat klopt inderdaad niet! Ik ga er achteraan en indien nodig zullen we het aanpassen.

Eco

C02-Cylinder voor MySoda

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit21