Ontwormer Insecticide Diatomeeënaarde

Merk: La droguerie Ecologique

€ 6,50 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
250 gram
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Frankrijk
Land van herkomst: Frankrijk

Bekijk hier meer producten van het merk La droguerie EcologiqueLa droguerie Ecologique logo
Artikelnummer: 3760138831781

Diatomeeënaarde is een natuurlijke ontwormer. Bescherm onze huisdieren voor wormen en andere inwendige parasieten zonder gebruik van chemicaliën: het is mogelijk !!! Inderdaad wanneer dit product gemengd wordt met water of in eten dan is Diatom een zeer effectieve organische ontwormer

Diatomeeënaarde moet in direct contact de parasiet te doden binnen een tijd van 24 a  72 uur. Het wordt aanbevolen om het dier elke 3 maanden  te behandelen,maar kan ook een 4-weekse behandeling zijn .  Om effectief te zijn, moet de behandeling een minimum van 7 dagen hebben , 
Dosering voor een dagelijkse portie:
  • Katten- 2 theelepels -2 maal daags
  • Pups jonger dan 4,5 kg- ½ tot 1 theelepel
  • Puppies 4,5-9 kg-2 theelepels
  • Honden 9-22,5 kg-1 1,5 eetlepel
  • Honden 23-45 kg- 2 eetlepels 
  • Honden boven de 45 kg- 3-4 eetlepels
 
Voor puppies en kittens, kunt u het mengen met een beetje melk, youghourt of kaas. Als je eenmaal begint ontwormen met diatomeeënaarde, vergeet niet om elke dag in te laten nemen.  
 
De informatie op deze website niet het advies van een dierenarts. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging voor het onafhankelijke oordeel van een specialist maar als toevoeging het is uw eigen persoonlijke verantwoordelijkheid. 
 
Diatomeeënaarde is vernoemd bergmeel, kiezelhoudende sedimentair gesteente origineel zowel organische als fossiel. In dit geval, diatomeeënaarde diverse diatomiet en bevat fossiele resten van diatomeeën, mariene microalgen die siliciumhoudend skelet dat is gevonden in steengroeven scheiden.
 
1. insecticide in het huis
En dit is waarschijnlijk de meest voorkomende gebruik, diatomeeënaarde is een niet  chemische insecten bestrijdings middel In het huis, wordt het product gebruikt tegen bedwantsen, maar ook tegen kakkerlakken, zilvervisjes of vlooien. 
2. insecticide in de tuin
Diatomeeënaarde voor ecologisch beheer Insecticide buiten in de biologische tuin, wordt het ook gebruikt tegen rupsen, bladluizen en andere, strooi een beetje diatomeeënaarde rond de planten.
Let op het doodt dieren (door mechanische actie), dus als je alleen wilt dat ze wegblijven maar niet gedood worden moet je  een andere oplossing tegen b.v. bladluizen te vinden.
3. insecticide voor dieren
Uw hond of kat vlooien? Geen paniek, diatomeeënaarde kan veilig worden gebruikt als een natuurlijke anti vlo middel.


La droguerie Ecologique

heeft diverse handige ecologisch verantwoorde producten voor in de keuken, zoals natuurlatex keukenhandschoenen, groente- en fruitzakjes van katoen, schoonmaaksoda en katoenen boodschappentasjes. Alles net wat duurzamer dan de rest, maar net zo effectief om je keuken schoon te houden en je eten vers.

La droguerie Ecologique
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Ontwormer Insecticide Diatomeeënaarde

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit