Onze winkel in Amsterdam is gesloten. Afhalen van bestellingen is wel mogelijk.

Optil muurverf - mat wit 5 kg

Merk: Keim

€ 68,50 per blik incl. btw

Totaal per blik:
5 liter
Aantal
Maak een keuze
Keuze bestaat uit wit en kleurgroep 1-2-3-en 4 , om te weten in welke groep je favoriete kleur zit is een belletje of bezoekje nodig.

Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk KeimKeim logo
Artikelnummer : 4014362115384

OPTIL is met name geschikt voor ruimten waar extra eisen worden gesteld aan de kleurintensiteit en egaliteit bij het optreden van
strijklicht.
KEIM Optil is de nieuwe generatie binnenverf op basis van de sol-silicaat technologie verbruik is ongeveer 5 liter 20m².
Het product beantwoordt ruim­schoots aan de huidige trends en eisen die aan de uitstraling van binnenruimten worden gesteld (lijkt op Farell and Ball) . In het bijzonder verschaft KEIM Optil de mogelijkheid om mooie kleuren te realiseren met een mineraal matte uitstraling.
En dat met behoud van de bouwfysische en milieuvriendelijke eigenschappen waar alle KEIM verven bekend om staan.

Optil is geschikt voor verwerking op alle gangbare en gebruikelijke ondergronden (binnenwanden en plafonds). Zowel voor nieuwe (ook sterk zuigende gips-) ondergronden als bestaande (dispersie) verflagen. Met name is KEIM Optil geschikt voor ruimten waar extra eisen worden gesteld aan de kleurintensiteit en egaliteit,bij het optreden van strijklicht. Het product is ongeschikt voor toepassing op wanden met zoutuitbloei, oude laklagen, hout en kunststof ondergronden. KEIM Optil beschikt over een optimaal dekkend vermogen op de diverse ondergronden voor alle verschillende kleurgroepen. 

Product info

KEIM_Optil6.pdf
KEIM_silikaat-techniek51.pdf
Kleurkaart_Exclusief_Palette1.pdf
Kleurkaart_Avantgarde1.pdf
Kleurkaart_Monochrome1.pdf

Sol-silicaat techniek
Na de ontwikkeling van de eerste KEIMsche silicaatverf en later de eerste dispersiesilicaatverf is sol-silicaatverf de derde generatie silicaatverven. Sol-silicaatverf is een minerale verf welke gebruik maakt van een gestabiliseerde bindmiddelcombinatie in de vorm van kieselsol en waterglas. Kieselsol bestaat net als kali-waterglas uit vloeibare silicium verbindingen, puur anorganische silicaat.

De sol-silicaat bindmiddelcombi­natie zorgt ervoor dat de verf ook probleemloos hecht op oude verflagen met organische bestanddelen, en dat zonder voorstrijk. 
 
Andere uitvoeringen

Optil muurverf - mat wit 12,5 kg
Optil muurverf - mat wit 12,5 kg
Uitvoering: 12,5 liter
157,49

Optil muurverf - kleur (groep IV)
Optil muurverf - kleur (groep IV)
Uitvoering: 5L kleur groep4
138,09

Optil muurverf - kleur (groep II)
Optil muurverf - kleur (groep II)
Uitvoering: 12,5L kleur groep2
182,87

Optil muurverf - kleur (groep IV)
Optil muurverf - kleur (groep IV)
Uitvoering: 12,5L kleur groep4
300,90

Optil muurverf - kleur (groep III)
Optil muurverf - kleur (groep III)
Uitvoering: 12,5L kleur groep3
259,29

Optil muurverf - kleur (groep I)
Optil muurverf - kleur (groep I)
Uitvoering: 12,5L kleur groep1
186,80

Optil muurverf - kleur (groep III)
Optil muurverf - kleur (groep III)
Uitvoering: 5L kleur groep3
121,45

Optil muurverf - kleur (groep II)
Optil muurverf - kleur (groep II)
Uitvoering: 5L kleur groep2
94,94

Optil muurverf - kleur (groep I)
Optil muurverf - kleur (groep I)
Uitvoering: 5L kleur groep1
78,65

Keim

Natuurlijke grondstoffen zijn samen de basis voor de unieke kwaliteit van de ontbrandbare Keim mineraalverven. Door Keim's hoge waterdampdoorlatendheid worden schimmels voorkomen. Keim is het beste voor ieder verfproject.

Keim
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Hallo Annelies, Volgens Keim zou het moeten pakken. Succes!

20-2-2015 11:27:56
Heel Goed


De verf bevalt heel goed. Ik ga binnenkort muren behangen met vliesbehang. Onbehandeld behang dus nog. Op al geschilderd vliesbehang hield en houdt Keim Optil goed. Mijn vraag is: Kan ik met Keim Optil ook nieuw, nog onbehandeld viesbehang schilderen?? Met vr. groet, Annelies.

Annelies 26-1-2015 18:39:23
Reactie


De Biosil is ook geschikt om over acryllatex te gebruiken. Het verschil is wel dat Biosil niet verdunbaar is met water, maar met een speciaal verdun middel. Verder is het qua kwaliteit gelijk. Groet Bart

Eco-Logisch 30-10-2009 17:36:17
Goed


De verf zelf hecht goed, smeert goed, en is vrijwel geurloos, maar helaas kreeg ik een branderige neus (de rest van de dag), dat was dus wel jammer. Ik heb nagezocht of er toch VOS in zat, en de VOS blijkt tot 30 gram per liter te zijn. Iets in de verf, dat er geurloos uit dampt, irriteert mijn slijmvliezen (maar misschien zijn er bij het rollen een paar spatjes verf in mijn neusgaten gekomen????) De Keim Biosil heeft maar ca 1 gram VOS per liter ontdekte ik daarna .... kan die verf ook zonder problemen over oude acryllatex-lagen heen, zoals de Keim Optil dat kan? Voor chemicalie-gevoelige mensen (en dat zijn er inmiddels aardig wat) is de Biosol waarschijnlijk beter :-). Met vr groet, Annelies

Annelies 30-10-2009 16:59:34
Heel Goed


U kunt de verf prima aanbrengen over oude verflagen. Wel is het aan te bevelen een minimale droogtijd van tenminste 12 uur te nemen alvorens een tweede laag aan te brengen. Het beste resultaat wordt meestal verkregen door het materiaal met ca. 10% schoon leidingwater te verdunnen. Het materiaal heeft geen conserveermiddel (is ook niet nodig omdat de pH relatief hoog is ca. 12). De verven zijn geurarm, maar bevatten 0% oplosmiddel.

Schuil 10-9-2009 21:10:23
Algemene vraag


Kan ik Keim Optil gebruiken op met acryllatex-verf geschilderde plafonds en (goed vastzittend) geschilderd vliesbehang? (dezelfde vraag heb ik ook voor de Keim Biosil) En welk conserveermiddel zit er in deze verfsoorten? Is de verf geurloos (of geurarm)? Alvast dank voor het antwoord, M vr gr, Annelies

Annelies 30-8-2009 15:59:14

Optil muurverf - mat wit 5 kg

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: