Optil muurverf - kleur (groep III)

Merk: Keim

€ 121,45 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
5 liter
Aantal
Maak een keuze
Dit product wordt apart verzonden door
Keim

bezorgkosten
Voor de producten van deze leverancier worden aparte verzendkosten berekend van
€ 12,50 gratis vanaf € 150,-

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk KeimKeim logo
Artikelnummer: 2700000005323

OPTIL is met name geschikt voor ruimten waar extra eisen worden gesteld aan de kleurintensiteit en egaliteit bij het optreden van strijklicht. KEIM Optil is de nieuwe generatie binnenverf op basis van de sol-silicaat technologie. Het product beantwoordt ruim­schoots aan de huidige trends en eisen die aan de uitstraling van binnenruimten worden gesteld (lijkt op Farell and Ball) . In het bijzonder verschaft KEIM Optil de mogelijkheid om mooie kleuren te realiseren met een mineraal matte uitstraling. En dat met behoud van de bouwfysische en milieuvriendelijke eigenschappen waar alle KEIM verven bekend om staan.

Optil is geschikt voor verwerking op alle gangbare en gebruikelijke ondergronden (binnenwanden en plafonds). Zowel voor nieuwe (ook sterk zuigende gips-) ondergronden als bestaande (dispersie) verflagen. Met name is KEIM Optil geschikt voor ruimten waar extra eisen worden gesteld aan de kleurintensiteit en egaliteit,bij het optreden van strijklicht. Het product is ongeschikt voor toepassing op wanden met zoutuitbloei, oude laklagen, hout en kunststof ondergronden. KEIM Optil beschikt over een optimaal dekkend vermogen op de diverse ondergronden voor alle verschillende kleurgroepen.

Product info

KEIM_Optil7.pdf
KEIM_silikaat-techniek52.pdf
Kleurkaart_Exclusief_Palette2.pdf
Kleurkaart_Avantgarde2.pdf
Kleurkaart_Monochrome2.pdf

Sol-silicaat techniek Na de ontwikkeling van de eerste KEIMsche silicaatverf en later de eerste dispersiesilicaatverf is sol-silicaatverf de derde generatie silicaatverven. Sol-silicaatverf is een minerale verf welke gebruik maakt van een gestabiliseerde bindmiddelcombinatie in de vorm van kieselsol en waterglas. Kieselsol bestaat net als kali-waterglas uit vloeibare silicium verbindingen, puur anorganische silicaat.

De sol-silicaat bindmiddelcombi­natie zorgt ervoor dat de verf ook probleemloos hecht op oude verflagen met organische bestanddelen, en dat zonder voorstrijk.

Optimaal dekkend vermogen

KEIM Optil® is geschikt voor verwerking op alle gangbare en gebruikelijke ondergronden (binnenwanden en plafonds). Zowel voor nieuwe (ook sterk zuigende gips-) ondergronden als bestaande (dispersie) verflagen. Met name is KEIM Optil® geschikt voor ruimten waar extra eisen worden gesteld aan de kleurintensiteit en egaliteit,bij het optreden van strijklicht. Het product is ongeschikt voor toepassing op wanden met zoutuitbloei, oude laklagen, hout en kunststof ondergronden. KEIM Optil® beschikt over een optimaal dekkend vermogen op de diverse ondergronden voor alle verschillende kleurgroepen. De dekkingsgraad voldoet aan Klasse 1 van de ISO 6504-3. (zie ook technische gegevens)
Andere uitvoeringen

Optil muurverf - mat wit 5 kg
68,50

Optil muurverf - mat wit 12,5 kg
Optil muurverf - mat wit 12,5 kg
Uitvoering: 12,5 liter
157,49

Optil muurverf - kleur (groep IV)
Optil muurverf - kleur (groep IV)
Uitvoering: 5L kleur groep4
138,09

Optil muurverf - kleur (groep II)
Optil muurverf - kleur (groep II)
Uitvoering: 12,5L kleur groep2
182,87

Optil muurverf - kleur (groep IV)
Optil muurverf - kleur (groep IV)
Uitvoering: 12,5L kleur groep4
300,90

Optil muurverf - kleur (groep III)
Optil muurverf - kleur (groep III)
Uitvoering: 12,5L kleur groep3
259,29

Optil muurverf - kleur (groep I)
Optil muurverf - kleur (groep I)
Uitvoering: 12,5L kleur groep1
186,80

Optil muurverf - kleur (groep II)
Optil muurverf - kleur (groep II)
Uitvoering: 5L kleur groep2
94,94

Optil muurverf - kleur (groep I)
Optil muurverf - kleur (groep I)
Uitvoering: 5L kleur groep1
78,65

Keim

Natuurlijke grondstoffen zijn samen de basis voor de unieke kwaliteit van de ontbrandbare Keim mineraalverven. Door Keim's hoge waterdampdoorlatendheid worden schimmels voorkomen. Keim is het beste voor ieder verfproject.

Keim
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Optil muurverf - kleur (groep III)

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: