We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen - Showroom op afspraak. Lees hier meer
img

Lignosil - Wit 2,5L

Merk: Keim

€ 44,81 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
2,50 liter
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Zwitserland
Land van herkomst: Zwitserland

keurmerken_allergy.jpg

  • Duurzame kwaliteit
  • Deels biologisch afbreekbaar

Bekijk hier meer producten van het merk KeimKeim logo
Artikelnummer : 2700000045213

KEIM Lignosil, de eerste minerale afwerklaag ter bescherming van houtoppervlakken. Lignosil is de eerste matte sneldrogende verf voor buiten op nieuw en reeds behandeld hout . Keim Lignosil is een dekkende silicaatverf voor het afwerken van hout buiten is dampopen en super dekkend. Er moet wel een voorstrijk middel/Primer gebruikt worden nl de lignosil-Base 
 
  • Ongeëvenaard kleurvast
  • UV-stabiel en absoluut lichtecht
  • Lange levensduur
  • Fluweelmat oppervlakte
  • Eenvoudig overschilderbaar (pas na 15 jaar nodig)
Verwerking
  • Kleuren:  Wit is direct beschikbaar. Voor de kleurenkaarten van KEIM Exclusiv.en KEIM Avantgarde, en andere (RAL) kleuren is dit op aanvraag.
  • Omgeving- en ondergrond temp: boven de 5ºC, alleen verwerken onder droge condities.
  • Verbruik: Voor een 2 laagse afwerking op Keim Lignosil-Inco (is de voorstrijk welke gebruikt moet worden)  ca 0,2 l/m2
 

Product info

produkt_brochure_lignosil.pdf

Met bijna geen andere bouwstof ofmateriaal voelt de mens zich zo verbonden als met hout. Meer dan duizendenjaren wordt hout reeds gebruikt voor de vervaardiging van verschillende voorwerpenen objecten. En tot op de dag van vandaag getuigen honderden jaren oude,en nog altijd functionele bouwwerken van hun tijdloze charme en de bestendigheid van hout. Hout kan zich vandaag de dag weer verheugen op een toenemende belangstelling.
Ook de ecologische voordelen van hout zijn uniek – met name met het oogop duurzaamheid. Hout behoort tot de natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen, die ons bijna onbegrensd ter beschikking staan. Daarbij beschikt hout over een absoluut neutrale CO2-balans.
Verdere pluspunt zijn de extreem geringe energiebehoefte bij de productie vergeleken met beton, staal of kunststof etc., als ook de eenvoudige, probleemloze afvalverwijdering aan het einde van de gebruiksduur. Niet te vergeten is de unieke uitstraling, die een in hout uitgevoerde gevel op grond van zijn fascinerende esthetiek eigen is.
 
Gebruikelijke houtafwerkingen hebben als basis lijnolie, alkydhars, acrylaat of andere kunststoffen – precies daarin zit het probleem. De organische afwerklagen hebben een beperkte UV-bestendigheid van het bindmiddel.
Deze eigenschap leidt eerst tot kleurverandering en vervolgens tot aantasting van het bindmiddel. De afwerklaag verliest haar elasticiteit, verbrokkelt en onthecht. Hierdoor gaat de beschermende werking verloren. Vocht dringt in de openliggende
delen van het hout, trekt achter de noch intact zijnde verflagen en versnelt zodoende het aantastingsproces.
De gebruikelijke organische coatingsystemen voor hout laten naar gelang de kwaliteit en belasting een beperkte levensduur zien van 3 tot 7 jaar. Op basis van de hoge werklast en de korte renovatie intervallen van houten gevels is het onderhoud met de gebruikelijke systemen erg kostbaar. 


Keim

Natuurlijke grondstoffen zijn samen de basis voor de unieke kwaliteit van de ontbrandbare Keim mineraalverven. Door Keim's hoge waterdampdoorlatendheid worden schimmels voorkomen. Keim is het beste voor ieder verfproject.

Keim
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Waarschijnlijk wel maar de eigenaar van de spuit moet dan contact op nemen met de fabriek welke nozzel er op de spuitmond moet

rob bos
Algemene vraag


Wij denken erover onze boerderij met rabatplanken af te werken, echter in verband met de hoogte zoeken wij een verf die lang resistent is tegen verweer. Hierop kwamen wij op Keim Lignosil. Onze vraag: Is het mogelijk de LIGNOSIL en de primer met een spuitpistool aan te brengen?

Saskia de Vos

Lignosil - Wit 2,5L

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: