Biologische groene/zwarte zeep pasta - 1kg

Merk: La droguerie Ecologique

€ 9,95 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1 kg
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Frankrijk
Land van herkomst: Frankrijk

keurmerken_ecocert.jpg

  • Herwinbare grondstoffen
  • Deels biologisch afbreekbaar
  • Plantaardig

Bekijk hier meer producten van het merk La droguerie EcologiqueLa droguerie Ecologique logo
Artikelnummer : 3760138834850

De zwarte zeeppasta heeft een hoog concentratiegehalte en is zeer zuinig in gebruik, het is een universele reiniger die alle wasbare oppervlakken vernieuwt (tegels, vloeren, glazuurwerk, toiletten, kunststof oppervlakken, tegels, ...) en het heeft een krachtige ontvettende werking (kookplaten, houtkachels, inzethaarden, enz.).
 
In het receptenboekje van Ecodis vindt je talrijke handige recepten om je eigen huishoudproducten te maken.
  • Sterke concentratie aan zeep : 40% van totaal gewicht
  • Amber kleur en typische geur
  • Licht alcaline geur
  • pH van 9,9
Niet toxisch voor organismen of het milieu. Niet inslikken. In geval van contact met de ogen, overvloedig spoelen met zuiver water. Als de irritatie blijft raadpleegt u best een dokter. Buiten bereik van kinderen houden.
 
 
 
 
 

Product info

Gewone schoonmaak ? ...los dan 1 deel zeeppasta op in 2 delen warm wateer om 3 delen vloeibare zeep te creëren.Voor alle oppervlakten die niet zwaar bevuild of vet zijn, 1 soeplepel zwarte zeep oplossen in 2 liter lauw water.
 
Bodems en tegelvloer
Gebruiksaanwijzing: los 2 tot 3 soeplepels zeep op in 5 liter lauw tot warm water. Wassen en schrobben met een spons. Voor parketten en tegeltjes gebruikt u best lauw water om de verharde olielaag niet aan te tasten en deze te beschermen. De zwarte zeep is licht vet. Hij bevat een deel onverzeepbare vlasolie, die een beschermende, voedende en licht blinkende laag achterlaat op de gepoetste oppervlakte.
 
Kachel, friteuse, kookplaat
Enkele druppels zwarte zeep direct op een spons. Bij hardnekkig vuile oppervlakten bereidt u een mengsel voor van 1 deel zwarte zeep en een deel Blanc de Meudon. Direct aanbrengen en spoelen.
 
Bestek van koper, messing, zilver...
Voor het algemeen onderhoud weekt u het bestek in een bad lauw water met 4 tot 5 soeplepels zwarte zeep gedurende 10 minuten. Nadien haalt u het bestek eruit en droogt het (niet spoelen).
 
Penselen schoonmaken
Vermijdt in elk geval oplosmiddelen, zelfs van plantaardige oorsprong, bij het reinigen van penselen (duur, vervuilend en licht agressief voor de huid). Met zwarte zeep en lauw of warm water kan u in de meeste gevallen verf (zelfs olieverf) reinigen en de haren op de penselen zelfs licht bevetten om een langere levensduur te verzekeren.

Tuin
Bladluizen en andere kleine ongewenste insecten Zwarte zeep is goed beroemd onder biologische tuiniers. Het beschermt uw rozenstruik, bloemen en huisplanten,
 
Dieren
Voor de hygiëne van de vacht van uw dieren  Zwarte zeep is goed gekend bij bio fokkers voor het reinigen van de uier van dieren. Het wordt ook gebruikt als shampoo bij honden en paarden en voor de zorg van nagels en hoeven.

Extra info

Afwas middel zelf maken - Vloeibare de afwas doen
Giet een half glas zwarte zeep, 2 soeplepels natriumbicarbonaat en 10 druppels essentiële olie in 500 ml lauw water in een lege plastieke fles (liefst een oude herbruikte fles van vloeibaar afwasmiddel).
 
Multi-functioneel reinigingsmiddel maken
In een spuitbus van 1 liter: 1 soeplepel zwarte zeep, 1 deel alcohol vinaigrette en 2 delen water met een dozijn druppels van essentiële oliën. Voor ramen, tegels, gootsteen, keramiek...
 
Vlekken pasta
Een deel bicarbonaat, een deel Blanc de Meudon, en een deel zwarte vloeibare zeep (en eventueel enkele druppels essentiële oliën) in een pot die u dan sluit. Laat dit mengsel 24 uur opdrogen. Goed hersluiten na gebruik.
 
Wasmiddel maken
Los 1 deel zwarte vloeibare zeep op in 3 delen warm water in een flacon met etiket. Voeg vervolgens naargelang de hardheid van uw water ¼ kristalnatrium toe. U kunt ook ½ deel natriumpercarbonaat en een tiental druppels essentiële olie toevoegen om de ontvlekkende kracht van uw huisgemaakt wasmiddel te versterken. Goed mengen. Voor een wasmachine van 5 kilo gebruikt u 1 glas van dit voorbereide wasmiddel.
Direct wassen met zwarte zeep. Goed spoelen nadien (vergeet niet dat het product alkalin bevat). Om vette hardnekkige vlekken te verwijderen, zoals wagensmeer, is het aangeraden een klein mengsel te maken: 1 deel Blanc de Meudon, 1 deel zwarte zeep.
 
 


Niet toxisch voor organismen of het milieu. Niet inslikken. In geval van contact met de ogen, overvloedig spoelen met zuiver water. Als de irritatie blijft raadpleegt u best een dokter. Buiten bereik van kinderen houden.
 


La droguerie Ecologique

heeft diverse handige ecologisch verantwoorde producten voor in de keuken, zoals natuurlatex keukenhandschoenen, groente- en fruitzakjes van katoen, schoonmaaksoda en katoenen boodschappentasjes. Alles net wat duurzamer dan de rest, maar net zo effectief om je keuken schoon te houden en je eten vers.

La droguerie Ecologique
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Biologische groene/zwarte zeep pasta - 1kg

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: