img img

Rietjes RVS - 25 st. - 22cm

Merk: Eco-Brotbox

€ 59,96 per set incl. btw

Totaal per set:
25 st.
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

India
Land van herkomst: India

  • Beste alternatief

Bekijk hier meer producten van het merk Eco-BrotboxEco-Brotbox logo
Artikelnummer : 4260424180481

Ga het gebruik van onnodige wegwerp plastic verpakkingen tegen en kies voor duurzaam met de RVS rietjes van Eco Brotbox! 

Het milieuvriendelijke alternatief voor plastic rietjes
Alleen al in Duitsland worden er jaarlijks 40 0000 0000 0000 rietjes weggegooid. Zeg nee tegen wegwerprietjes, vermijd afval en doe het milieu een plezier!

Met de RVS rietjes drink je je favoriete drankjes nochalant en comfortable. Ze zijn keer op keer te gebruiken, want het hoogwaardige voedselveilige RVS is niet alleen vrij van vervuilende stoffen, maar ook nog eens niet kapot te krijgen. De afgronde randen zorgen ervoor dat het rietje prettig aanvoelt in de mond. Na gebruik kunnen de rietjes gewoon in de vaatwasser, of schoon gemaakt worden met het meegeleverde borsteltje.
  • Vier rietjes met reinigingsborstel (gemaakt van wol, zonder synthetische vezels; niet veganistisch)
  • 100% RVS
  • Vrij van plastic en vervuilende stoffen
  • Getest voedselveilig - geen geur- of smaakafwijkingen
  • Vaatwasserbestending
  • Lengte: 22 cm
  • Diameter: 8 mm
  • Gewicht: 114 
  • 25 stuks

Extra info

ECO Brotbox is drie jaar geleden begonnen met stichter Mustafa Demirtas uit frustratie over het gebrek aan gezonde gifvrije voedsel containers als gezonde opties voor schoolmaaltijden van zijn kinderen. Dit is waar het idee voor ECO Brotbox is begonnen, nu zijn we een bedrijf van 8 personen gevestigd in Berlijn de verkoop van duurzame ecologische producten in heel Duitsland en Europa.
 
ECO Brotbox is een klein bedrijf dat zich richt op het vinden van nieuwe en innovatieve ontwerpen voor duurzame producten. Wij streven ernaar om elk product als duurzaam, eerlijk en toxine vrij mogelijk op de markt te brengen. Dit betekent dat onze producten veilig en eerlijk geproduceerd zijn met de hoogste kwaliteit van roestvrij staal, natuurlijke siliconen, hout en zijn we voortdurend aan het verkennen van nieuwe materialen om je mooi, handig en duurzaam een lunch brengen. We letten op het milieu in alle aspecten van ons bedrijf, dit betekent vracht en verzending zijn zo ecologisch mogelijk gedaan, net zoals onze verpakkingen, dozen en het leveren van onze parners aan uw deur!
Het leiden van een bewust leven met betrekking tot het milieu en de gezondheid - dat is belangrijk voor ons bij ECO Brotbox.
 
Onze bijdrage aan een duurzame levensstijl begon in 2014: Door de groeiende schandalen rond het thema plastic en de verontreinigingen daarin, onze stichter Mustafa Demirtas besloten om plastic te verbieden in zijn familie keuken. Op zoek naar alternatieven, kwam hij uit bij  traditionele stalen containers uit India, die zich al in het dagelijks leven had bewezen voor en door de generaties. Overtuigd van de voordelen voor mens en milieu, besloot hij om deze containers in Duitsland te introduceren.
 
Bij ECO Brotbox hopen we aan kinderen en volwassenen aan te moedigen een gezonder en meer duurzame levensstijl te leiden - Voor ons betekent dit niet alleen het voedsel dat je eet, maar de verpakking ook. Wij zijn ervan overtuigd dat gezinnen onze wereld een beetje bij elke maaltijd zal verbeteren door het gebruik van onze producten.


Eco-Brotbox

Eco Brotbox is drie jaar geleden gestart door Mustafa Demirtas. Hij frustreerde zich over het gebrek aan gezonde gifvrije lunchboxen voor de schoolmaaltijden van zijn kinderen. Na enige tijd, moeite en onderzoek in India vond hij meer mensen die behoefte hadden aan plasticvrije producten. Dit is waar het idee voor ECO Brotbox vandaan is gekomen, een broodtrommel die volledig vrij is van schadelijke stoffen zodat je brood en dus gezondheid niet wordt aangetast. Nu heeft hij een bedrijf van 8 personen gevestigd in Berlijn en verkoopt hij duurzame ecologische producten in heel Duitsland en Europa.

Eco-Brotbox
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Rietjes RVS - 25 st. - 22cm

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: