Bubbles heeft een filmBubbles filmpje waarin we vertellen we over wat er aan schadelijke stoffen via het afvoerputje 'verdwijnt' en dat je dit kan voorkomen door te kiezen voor natuurlijke (verzorgings)producten.

Honey HighwayDebora Post - Honey Highway het 3e bloei-jaar! En hoe wilde en honingbijen (en hommels, vlinders) daar hun stuifmeel verzamelen !

Waterballetjes ipv flesjesThink outside of the bottle. Letterlijk, hier zit het water niet in een plastic fles

Mooi voorbeeld van Eco-Bouwen

Schwarzenegger message for TrumpArnold Schwarzenegger fileert de waardeloze acties van Trump en hij heeft recht van spreken als Gouverneur

Leven zonder afvalMensen die zelf hebben besloten iets aan het plastic afval probleem te doen

WhocaresBuurderijen! Super vers en duurzaam

Radar extraDuurzaam wonen

FONK ShopwatchWillem-Paul Logman (creatief strateeg Redmint) stapt voor de tiende editie van ShopWatch binnen bij Bart de Vries, de ondernemer achter de eerste winkel in duurzame bouwmaterialen Eco-Logisch.

Buurt TV Amsterdam WaetEen gesprek met Rob bos, oprichter van de duurzame bouwmarkt Ecologisch. Over het belang van een duurzame bouwmaterialen en hoe hij bijdraagt aan een betere wereld en een beter Amsterdam-West

ThuisBaas | UrgendaDe bewoners vertellen hoe zij hun hoekwoning in Middenbeemster energieneutraal hebben gemaakt samen met Urgenda en ThuisBaas.

Metisse in de ABNAMROABN AMRO en BAM Nederland zamelen 16.000 spijkerbroeken in om samen met VRK Isolatie te zorgen dat het circulair paviljoen van ABN AMRO akoestisch in orde is. Een prachtig voorbeeld van Circulair bouwen.

Biologisch afbreekbare koffiecupsVul zelf je koffiecups met deze biologisch afbreekbare koffiecups van Ah! Table!. Goedkoper dan de cups in de winkel en te vullen met je eigen kofie!

The Leem song