Koffiezetapparaat abonnement - De kleine genieter

Merk: Bundles

50,- per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Dit is de borg voor de machine, kijk voor de abonnementskosten bij de productinformatie. Deze worden direct aan Bundles betaald.

Dit product wordt apart verzonden door
Bundless


Bij dit product zijn altijd verzendkosten van toepassing

Levertijd: 1 week

Kies zelf je bezorgdatum

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Bundles
Bundles logo
Artikelnummer: 2500000079085

Bekijk alles van Bundles >
Bekijk meer: Keukenapparatuur >

Koffie drinken is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine van velen van ons; iets wat je dagelijks doet moet je natuurlijk wel goed doen. Dus koop geen koffiezetapparaat meer, maar betaal voor het gebruik met Bundles.

Waarom het Bundles Concept?
Koffiezetapparaten, vaatwassers en andere apparaten worden gemaakt, gebruikt en weggegooid. Deze apparaten worden steeds korter gebruikt en sneller weggegooid omdat fabrikanten focussen op kosten in plaats van op kwaliteit. Het resultaat: wegwerpapparaten. Bundles wil een verandering realiseren: de oude economie om zeep helpen en de transitie naar de circulaire economie in gang zetten. De circulaire economie waarin iedereen de beste apparaten gebruikt én hergebruikt. Maar ook een systeem met tevreden gebruikers.
 
Bundles maakt het mogelijk om je koffie circulair te zetten. Bij Bundles neem je een abonnement op een service: het gebruik van een apparaat. Je betaalt maandelijks voor gebruik in plaats van voor bezit.

Het koffiezetapparaat staat gewoon bij jou thuis, maar Bundles blijft eigenaar van het apparaat en zorgt dat het gewoon goed werkt. Na gebruik belanden de apparaten niet in de shredder, maar terug in de cirkel!

Daarnaast zijn de bonen die bij het abonnement zijn inbegrepen verwantwoord geproduceerd. Moyee brengt de winst van de koffieproductie terug naar waar het hoort; de koffieproducerende landen, en specifiek de koffieboeren. Momenteel komt 85% van de winst van koffie terecht bij grote multinationals, door Moyee Big Coffee genaamd. De winst die de boeren er op maken is slechts 2%! Via het fairchain principe probeert Moyee de winst terug te brengen in de producerende landen. Daarin zijn ze eerlijk en transparant; wil je het hele verhaal weten over hoe ze hun koffie produceren? Kijk op www.moyeecoffee.com.
 
Hoe werkt het?
Bundles plaatst en installeert jouw koffiezetapparaat. Je krijgt iedere maand een factuur.

Wat zijn de voordelen?
Comfortabel: Als de apparaten niet werken, dan hoef je ook niet te betalen, een soort ‘no cure no pay’. Je weet dus precies waar je aan toe bent en je hoeft niet blindelings te vertrouwen op verkooppraatjes. Bundles levert een service: goede koffie.

Duurzaam:
 Apparaten gaan te snel kapot. Bundles gebruikt apparaten die hergebruikt kunnen worden en zuiniger zijn.

Voordelig:
 Wat zijn je totale koffiekosten? Afschrijving, onderhoud, reparatie, verbruik én koffiebonen. Met een abonnement kun je de totale kosten verlagen. Zonder investering bespaar je direct op verbruikkosten.

Kwaliteit:
 Het apparaat is veel zuiniger en heeft handige functies.

Opzeggen:
Wij geloven in onze service en niet in lange verplichte contracten. Daarom mag je elke maand je abonnement opzeggen.
Bij ons koffieabonnement betaal je voor een kop goede koffie. Mocht het apparaat niet naar behoren functioneren dan komen we het ophalen
om te repareren en ontvang je tegelijkertijd een vervangend apparaat. Daarvoor hoef je als klant niet extra te betalen, ook geen eigen risico.
Het defecte apparaat wordt gerepareerd, volledig schoongemaakt en weer ingezet bij een nieuwe gebruiker. Als je binnen 5 jaar opzegt dan brengen we een ‘verplaatsbijdrage’ van €50 in rekening voor het ophalen en opknappen van het apparaat, die we verrekenen met de borg (€50,-).
 

Productspecificaties Koffiezetapparaat abonnement - De kleine genieter

Kosten
Bij het afsluiten van een abonnement betaal je €50 borg. Ook filters, ontkalker en reinigingsmiddelen zijn inbegrepen. 

Keuze uit drie abonnementen:
 • De Kleine Genieter: 47 cent per kop, vanaf gemiddeld 2,5 koppen per dag
 • De Liefhebber: 37 cent per kop, vanaf gemiddeld 4 koppen per dag
 • De Grootgebruiker: 26 cent per kop, vanaf gemiddeld 10 koppen per dag
> Bundles past je abonnement automatisch aan als na een tijdje blijkt dat een ander abonnement beter bij je past.

De koffie
Bij de levering van het koffiezetapparaat krijg je 4 soorten Moyee koffie. Na ze geprobeerd te hebben, wordt je favoriete smaak geregistreerd. Als de koffie bijna op is worden er automatisch nieuwe bonen besteld zodat je nooit zonder zit. Ook het ontvangen van verschillende soorten bonen is mogelijk.

Het apparaat
De Siemens EQ6 series 700 die bij het abonnement hoort is een geavanceerd apparaat voor de beste koffie met een breed scala aan koffievariëteiten met één druk op de knop. Een constante zettemperatuur zorgt voor de beste koffie.
 • Waterfilter voor de ultieme koffiesmaak en een langere levensduur van het apparaat
 • Innovatieve sensoFlow doorstroomverwarming voor een constante zettingstemperatuur
 • Koffie- en melkspecialiteiten kunnen eenvoudig geselecteerd en bereidt worden door het aanraken van het display
 • Maalgraad eenvoudig aan te passen
 • Een compleet automatische reiniging van de melktoevoer via het AutoMilkClean
 • Extra sterke koffie met een minder bittere smaak dankzij het dubbele maalproces. De maximale druk in de zetkamer is 19 bar.
 • De afmetingen van het koffiezetapparaat zijn 385 x 301 x 458 mm (h x b x d)
 • Modelnummer: Siemens EQ.6 Plus S300 TE653M11RW
 • Inhoud waterreservoir: 1,7 liter
 • Inhoud melkreservoir; 0,5 liter
 • Koffiebonen reservoir: 300 gram
 • Max aantal kopjes per keer: 2 (n.v.t. voor melkbereidingen)
 • Consumentenadviesprijs Siemens EQ6: € 999,-
 • Koffiespecialiteiten: Espresso | Café lungo | Latte macchiato | Cappuccino | Flat White
 • Niet-koffiezettingen: Heet water | Warme melk
Om te weten hoeveel je drinkt, installeert Bundles een speciale stekker die registreert hoeveel je drinkt. Dit wordt gebruikt voor het factureren van je koffie en voor het automatisch leveren van nieuwe koffie.

Films
Andere uitvoeringen

50,-
 
50,-
 

Bundles

Binnen de circulaire economie worden alleen de beste spullen gebruikt én hergebruikt; bij een abonnement van Bundles koop je geen koffiezetapparaat of wasmachine, maar kopjes koffie en wasjes. De apparatuur die je gebruikt blijft van Bundles, en zij hebben de expertise in huis om ze goed te onderhouden. Klaar met je apparaat? Dan gaat hij naar de volgende gebruiker.

Bundles
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Koffiezetapparaat abonnement - De kleine genieter

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit