Wipe en Clean - Classic - 2 l

Merk: EM Bokashi

€ 10,99 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
2 liter
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Japan
Land van herkomst: Japan

 • Beste alternatief
 • Milieuvriendelijke of gerecyclede verpakking
 • 100% Biologisch afbreekbaar

Bekijk hier meer producten van het merk EM BokashiEM Bokashi logo
Artikelnummer : 8717677720101

Wipe en Clean is een 100% natuurlijk reinigingsmiddel op basis van Effectieve Micro-organismen. In en rond ons huis leven miljarden bacteriën. Voor een aangenaam leefmilieu en een gezonder huis is het belangrijk dat de goede bacteriën in de meerderheid zijn. Dit kan met Wipe en Clean! De Effectieve Micro-organismen zorgen voor die evenwichtige balans in huis. Het zijn goede bacteriën, onmisbaar voor een gezond huis. 

Wipe en Clean ontstaat door het fermenteren van een voedingsbron met EM. Fermentatie is een eeuwenoude techniek die ervoor zorgt dat “goede micro-organismen” zich vermeerderen, zoals o.a. bij wijn, zuurkool en bier het geval is. De organische zuren die hierbij worden geproduceerd (pH 2,9) nemen het vuil weg en worden vervolgens door Wipe en Clean micro-organismen verteerd. Hierdoor ontstaat een zuiver en fris klimaat. 

Wipe en Clean is een algemeen schoonmaakmiddel en kan dan ook zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast: 
 • Wipe&Clean is een bewezen 100% natuurlijk en effectief schoonmaakmiddel en werkt op basis van een bijzonder principe. Het gaat daarbij om een juiste balans in bacteriën. Zogenaamde 'goede' bacteriën blijven in de meerderheid en zorgen zo voor een evenwichtige leefomgeving. Een unieke allesreiniger die na acht jaar wordt verfrist met een nieuwe verpakking. Naast de basisvariant Naturel en Heilige Basilicum is de serie tevens uitgebreid met de nieuwe geur Munt. 
 • Wipe&Clean tegen ziekteverwekkers en goed voor milieu
 • In en rond het huis leven miljarden bacteriën. Wipe&Clean werkt als probiotica, waarbij gezonde bacteriën worden ingezet om op natuurlijke wijze een nieuw evenwicht te creëren. 
 • Het zijn goede bacteriën, die onmisbaar zijn voor een gezonde leefomgeving. Wipe&Clean biedt dus bescherming tegen schadelijke micro-organismen en zorgt daarmee op natuurlijke wijze voor een schoon huis. Gebruik van Wipe&Clean draagt tevens bij aan een beter milieu. 

Product informatie

Groene boekje_uitgebreide EMNA Handleidingen bundel_Versie April 2012.pdf

 Wipe en Clean is een algemeen schoonmaakmiddel en kan dan ook zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast: 

 • badkamer & toilet 
 • vloeren 
 • ramen 
 • (tuin)meubelen 
 • glansmiddel in vaatwas 
 • gedeeltelijke vervanger van waspoeder/wasmiddel 
 • in combinatie met een ecologische detergent in de vaat 
 • inweekmiddel voor b.v. wasgoed 

 

Extra info

Door de lage pH is Wipe & Clean geen vetoplosser zoals de meeste logen (pH 11,5-13.0) wel zijn die b.v. in industriële vaatwasmachines wordt gebruikt. Wel kan het product uitstekend gemengd worden met natuurlijke zepen voor het verwijderen van hardnekkige vetten. Wipe&Clean kan niet puur worden gebruikt op natuursteen en hout aangezien er dan brandvlekken ontstaan of het uitgebeten wordt. Tips: Douches en keukens bijvoorkeur met een 0,1:10 l. oplossing vernevelen op de te reinigen oppervlakten en ca. 20 tot 30 minuten laten inweken. Daarna afnemen met een doek dat men steeds uitspoelt in een oplossing van 0,1: 10 l. water. Ramen lappen zoals gebruikelijk nu alleen met een oplossing 0,1:10 l. Sterk vervuild wasgoed weken in een oplossing 0,1:10 l. ca. 2 tot 12 uur.
Andere uitvoeringen

Wipe en Clean - Mint - 2L
10,99

Wipe en Clean - Basilicum - 2L
Wipe en Clean - Basilicum - 2L
Uitvoering: Basilicum
9,99

EM Bokashi

Effectieve micro-organismen, de natuurlijke oplossing voor een mooiere tuin, lekkerdere groenten, meer energie, een grotere oogst, gezonder vee en zuiverder eten. De micro-organismen bevorderen namelijk de groei van de juiste bacteriën en onderdrukken die van de slechte.

EM Bokashi
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam (optioneel): Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenst aantal: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Super product, vr iedereen aan te raden

Gamme christien 28-2-2015 15:24:21

Wipe en Clean - Classic - 2 l

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: