Rolltop Backpack - Blue

Merk: Bendl

119,95 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

Bekijk hier meer producten van het merk Bendl
Bendl logo
Artikelnummer: 8785253169903

Bekijk alles van Bendl >
Bekijk meer: Tassen & Riemen >

Blauwe Rugzak van Gerecycled Vrachtwagenzeil - Bendl

Deze stijlvolle rolltop rugzak van Bendl is gemaakt van gerecyclede vrachtwagenzeilen en brandslangen. De rugzak is waterdicht en isvoorzien van een afsluitbaar binnenvak. De verstelbare schouderbanden zijn gemaakt van oude soepele brandslangen. De rugazakken worden gemaakt van duurzaam materiaal en worden op een mileuvriendelijke manier gemaakt. Dus kies voor duurzaam en bestel nu!

Productspecificaties Rolltop Backpack - Blue - Blauw

 Let op: Omdat elke tas van gerecycled materiaal wordt gemaakt kunnen er kleine oneffenheden op de tas zitten. Daarnaast kan de kleur kan licht afwijken van de afbeelding.

  • Materiaal: Bisonyl (vrachtwagenzeil) Brandslang (polyester / rubber)
  • Maten: 70cm x 38cm (opgerold 42cm x 38 cm)
  • Kleur: blauw
  • Waterdicht
  • Uniek
  • Vegan

Milieu-informatie over Rolltop Backpack - Blue

We leven in een wegwerpmaatschappij waarin dingen net zo snel gekocht als weggegooid worden. We doen dit zonder na te denken over de gevolgen. Deze wegwerpmentaliteit speelt wereldwijd een grote rol, zowel bij particulieren als bij bedrijven. De impact op ons milieu is enorm. Deze impact wordt verminderd door afvalstoffen op een duurzame en verantwoorde manier een tweede leven te geven. Zo zetten we met z'n alle elke dag een stap naar een duurzamere wereld. 

Films
Andere uitvoeringen

Rolltop Backpack - Green

Uitvoering: Groen
119,95
 
119,95
 

Rolltop Backpack - Red

Uitvoering: Rood
119,95
 

Bendl

Via mijn werk bij de brandweer zag ik dat er materialen werden weggegooid, brandslangen die niet meer voldoen werden afgedankt. Voila het idee BENDL om van brandslangen riemen te maken. BENDL geeft mensen de kans om een mooie riem te dragen zonder daar het milieu onnodig mee te belasten.

Bendl
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen, producten met bedrukking of een speciaal project:Rolltop Backpack - Blue

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit