Vanwege de feestmaanden is het erg druk bij PostNL. Sommige pakketten zijn helaas wat langer onderweg. Bestel op tijd!

Mottenbox - Navul - 2st.

Merk: Aries

€ 12,05 per pak incl. btw

Totaal per pak:
2 st.
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 1,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

  • Plasticvrij verpakt

Bekijk hier meer producten van het merk Aries
Aries logo
Artikelnummer: 4018874023182

Bekijk alles van Aries >
Bekijk meer: Motten >

Deze 2 kleefstrips kunnen gebruikt worden als navulling voor de Mottenbox, maar u kunt ze ook los in bijvoorbeeld uw kast plakken. De kleefstrips zijn gifvrij en geurloos en bevatten een effectieve lokstof tegen keldingmotten.
Ze kunnen ook gebruikt worden als controle tegen motten. De zelfklevende strips werken tot 12 weken na het openen van de beschermende verpakking. 

REFILL LOCKSTOFF voor fruitvliegjesval: voor het vullen van alle gangbare fruitvliegjesvallen met vloeibaar aas voor fruitvliegen, fruitvliegen en azijnvliegen
Beproefd huismiddel: effectieve fruitvlieg lokaascombinatie, huismiddel van fruitextracten en zuren lokt fruitvliegen in de fruitvliegjesval
 Dankzij de Aries fruitvliegjes lokvloeistof in de fruitvliegjesvanger is gemakkelijk gistend fruit niet langer een gewild doelwit voor vliegen.
Refill met vliegen lokmiddel voor fruitvlieg val, azijn vliegen val, fruitvlieg killer en fruitvlieg vanger voor fruitvlieg bescherming binnenshuis in de keuken of buitenshuis
PREMIUM KWALITEIT van ARIES Environmental Products: Duurzame productie uit Duitsland met CES- en ECO CONTROL-certificaat.
Productveiligheid
Gebruik biociden met zorg. Lees altijd het etiket en de productinformatie vóór gebruik.
 
 
Andere uitvoeringen

Aries

ARIES werd in 1988 in Bremen opgericht. Uit een klein assortiment ecologische producten voor ongediertebestrijding ontwikkelde zich een breed assortiment nuttige, beproefde en mooie producten voor het ecologische huishouden en de ecologische tuin. Geïnspireerd door de pioniersgeest van hun ouders zijn alle drie de dochters van de oprichters nu bij het bedrijf gekomen. In nauwe samenwerking met onze klanten in de biologische groot- en detailhandel breiden wij ons assortiment voortdurend uit met op de behoeften afgestemde milieuproducten, die worden vervaardigd uit geselecteerde grondstoffen zonder chemische additieven.

Aries
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Mottenbox - Navul - 2st.

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit