img img img img img

Thuisbaas

Categorie: Specialist aardgasvrij
Plaats: AmsterdamWij gaan thuis binnenkort allemaal van het gas af. Door de Amsterdam Aardgasvrij subsidie van €5000,- is dit hét moment om dat te doen en je appartement ‘all electric’ te maken. ThuisBaas heeft een oplossing ontwikkeld voor appartementen waarmee je in één keer helemaal van het gas af kunnen gaan: door infraroodpanelen te gebruiken om de woningen te verwarmen, instant heaters om warm water te maken en een inductiekookplaat om mee te koken. Wordt ook een ThuisBaas!
 
Voor meer informatie zie ook www.thuisbaas.nl/amsterdam-aardgasvrij
 
Aardgasvrij=Groningen blij!
 
ThuisBaas is 100% dochter van Stichting Urgenda en is gespecialiseerd in woningen Energieneutraal maken. Dankzij de subsidie van de gemeente Amsterdam hebben we nu ook bovenstaande oplossing ontwikkeld voor appartementen.
 
Heb je geen appartement, maar wel beschikking over voldoende dakruimte en is Energieneutraal Wonen je droom? Zie onze website www.thuisbaas.nl voor meer informatie en onze werkwijze en meldt je aan!

 

Gegevens

Distelweg 451
1031 HD Amsterdam

Dit bedrijf werkt met producten van Eco-Logisch
Vraag hieronder een offerte aan bij dit bedrijf.

Door het formulier in te vullen maak je ook meteen een profiel aan op onze website. Handig want zo kan je de offerte aanvragen die je hebt uitstaan makkelijk bijhouden. Ook het bestellen van producten wordt zo iets makkelijker.

Je naam
E-mail adres
Waar vraag je een offerte voor aan?

Gegevens

Distelweg 451
1031 HD Amsterdam

Dit bedrijf werkt met producten van Eco-Logisch

Beoordelingen Reviews van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Gegevens

Distelweg 451
1031 HD Amsterdam

Dit bedrijf werkt met producten van Eco-Logisch