Oljahoutbouw


Oljahoutbouw

Categorie: Houtskeletbouw
Plaats: HulshorstHoutstapelbouw en prefab houtskeletbouw voor snelle bouw. De beste vaklui in de bouwsector vind U hier!

Olja houtbouw levert op betaalbare, efficiente en snelle wijze de oplossingen voor wonen, werk en hobby. Voor elke situatie!    

U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom in Nunspeet!                                                                                                                          

Wonen in een massieve vrijstaande prefab houtbouw woning gebouwd in houtstapelbouw, houtskeletbouw of paneelbouw brengt rust en ruimte, het leeft, geeft energie, gezelligheid en het heeft uitstraling en karakter. Het is bijzonder fijn wonen in hout. De prefab woningen of hsb huizen bieden naast een hoog comfortabel woongevoel en gevoel van welzijn, ook een ongekende isolatiewaarde waarmee u vele euro's op jaarbasis kunt besparen! 

Wist U Dat U Tot Wel 40% Kunt Besparen Op Uw Huidige Energierekening?
 
Wij zijn ook leverancier van houtgestookte cv kachels, ketels en houtkachels met mogelijkheid tot aansluiting op cv. 
 
Bent U op zoek naar een aannemer bouwbedrijf met de beste vaklui in de bouwsector welke uw exclusieve houten droomhuis, recreatiewoning of ander gebouw, van kapschuur tot droomvilla, samen en voor U kan realiseren? Een bouwbedrijf wat al vele projecten met succes heeft afgerond in zowel binnen als buitenland en misschien Uw wensen uitvoeren wel het volgende succesvolle project wordt? 
  
Door goed overleg en met al onze ervaring kunnen wij U het gehele bouw proces voorzien van goede adviezen, van bouwtekening maken tot bouwvergunning aanvraag en Uw betrouwbare partner zijn bij het vervullen van Uw wensen. Wij leveren op maat geprefabriceerde bouwpakketten naar uw wensen van vrijwel elk denkbaar hout project in houtstapelbouw, houtskeletbouw en of paneelbouw constructie.
 
Heeft U al een bouwtekening laten maken en wil U liever uw exclusieve prefab houtskeletbouw of houtstapelbouw huis, schuur, garage of elk ander denkbaar houtbouw project zelf bouwen? Geen probleem, ook dit behoort tot onze flexibele mogelijkheden. Wij kunnen in circa drie maanden tijd uw houten droomhuis als bouwpakket huis of overig constructie gebouw leveren. Voor een vrijblijvende offerte prijs aanvraag kunt u uw bouwtekening aan ons versturen. Prijzen al vanaf € 400,- per vierkante meter.
 
We kunnen u van alles schrijven over wat wij doen met hout op deze website, maar het liefste laten wij u dat zien. Dus twijfel niet en maak vrijblijvend eens een afspraak met Oljahoutbouw en mail of bel Alex van Olst, 06 53839916 gevestigd in Hulshorst wat tussen Nunspeet en Harderwijk in ligt, of vraag direct een offerte brochure aan. Wij willen U graag de sfeer en de warmte van een blokhut houten woning laten voelen. Onze vaklui bouwen in Nederland en ook in het buitenland.
 
 

Gegevens

Harderwijkerweg 358
8077 RK Hulshorst
Nederland

0341453374
0653839916

Dit bedrijf bestelt nog geen producten bij Eco-Logisch.

Misschien kan jij ze overhalen?
Vraag hieronder een offerte aan bij dit bedrijf.

Door het formulier in te vullen maak je ook meteen een profiel aan op onze website. Handig want zo kan je de offerte aanvragen die je hebt uitstaan makkelijk bijhouden. Ook het bestellen van producten wordt zo iets makkelijker.

Je naam
E-mail adres
Waar vraag je een offerte voor aan?

Gegevens

Harderwijkerweg 358
8077 RK Hulshorst
Nederland

0341453374
0653839916

Dit bedrijf bestelt nog geen producten bij Eco-Logisch.

Misschien kan jij ze overhalen?

Beoordelingen Reviews van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Wij hebben een aantal houtskeletbouw projecten laten uitvoeren door dit bedrijf en hebben louter goede ervaringen met hen. De kwaliteit prijs verhouding is uitstekend en ze bieden service op maat! Kortom, de beste vaklui in de bouwsector.

Carlo van Eikeren 26-7-2013 14:23:12

Gegevens

Harderwijkerweg 358
8077 RK Hulshorst
Nederland

0341453374
0653839916

Dit bedrijf bestelt nog geen producten bij Eco-Logisch.

Misschien kan jij ze overhalen?