img img img img img img img img img img img img

ORTA Nova Architectuur

Categorie: Architecten
Plaats: DriebergenORTA Nova Architectuur is actief als architect of adviseur, in tal van uiteenlopende situaties. Wij hebben interesse en sympathie om te ontwerpen voor mensen die op een zelfgekozen wijze willen wonen of werken. Met inbegrip van financiële of andere mogelijke randvoorwaarden. En ook als het om een op het eerste gezicht simpele vraag gaat.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen voor particuliere opdrachtgevers, die ook kunnen bestaand uit een groep van mensen. Bijvoorbeeld met een gemeenschappelijk wonen ideaal, of om een woon-werkproject te realiseren. Het uitgangspunt is altijd om, via een proces van integrale samenwerking met alle betrokkenen, tot een eersteklas resultaat te komen. 

Architectuur geeft vorm aan levensruimte. Wij zetten ons daarom bij voorkeur en volledig in voor mensen die graag in een stimulerende, of gezond makende omgeving verblijven. Het streven is om dat voor iedereen te kunnen realiseren. 

Staan voor durf in vormgeving, voor een efficient energiegebruik, maar ook voor een uitgebalanceerde aanpak van techniek en gezonde materiaaltoepassingen. En vooral heel aangename ruimte om in te verblijven, waar je blij van wordt...

Kortom, ORTA Nova Architectuur is een keuze voor een vormgever van moderne architectuur met vitale eigenschappen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

• Kerk in Alkmaar

>Architectuur Publieksprijs BNA 1993

 

• Basisschool Oostelijke Eilanden, Amsterdam

>KinderArchitectuurPrijs 2003

 

• Ecologische woonprojecten Zwolle, Zutphen, Zevenaar, Culemborg, Almere

>Voorbeeldprojecten ‘Duurzaam en Energiezuinig Bouwen’ (Ministerie VROM&EZ)

 

Gegevens

Hoofdstraat 137a
3971 KJ Driebergen
Nederland

030 699 2440

Dit bedrijf werkt met producten van Eco-Logisch
Vraag hieronder een offerte aan bij dit bedrijf.

Door het formulier in te vullen maak je ook meteen een profiel aan op onze website. Handig want zo kan je de offerte aanvragen die je hebt uitstaan makkelijk bijhouden. Ook het bestellen van producten wordt zo iets makkelijker.

Je naam
E-mail adres
Waar vraag je een offerte voor aan?

Gegevens

Hoofdstraat 137a
3971 KJ Driebergen
Nederland

030 699 2440

Dit bedrijf werkt met producten van Eco-Logisch

Beoordelingen Reviews van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Peter van der Cammen van Orta Nova heeft de grote verbouwing van ons huis en B&B bedrijf in de Jordaan ontworpen en begeleid. Op beide punten heeft hij bij ons gedurende dit project, waarin we enkele jaren nauw samenwerkten, een 10 met een griffel verdient. Zijn ontwerp was precies op onze wensen afgemeten en hij wist, mede dankzij organische vormgeving, meer ruimte te creëren dan wij voor mogelijk hielden. Daardoor hebben we meer kunnen realiseren dan we ooit gedacht hadden. Ons nieuwe huis is prachtig om te zien, praktisch in het gebruik, heeft een fijne atmosfeer en kon precies zo gebouwd worden als hij het getekend had. Ook heeft Peter ons project van begin tot het einde begeleid. Wij hebben hem leren kennen als een betrouwbaar, bemiddelende en eerlijke begeleider die bovenal tot doel had om een woning te creëren waar wij fijn in zouden kunnen wonen en werken. Als je de kans hebt om met hem samen te werken: Doen!

Charlotte van Sante 22-3-2012 11:20:51
Heel Goed


Voor ons bedrijfspand in Oost is Orta Nova Architectuur onze stabiele partner geweest in het oerwoud van bouwen en vergunningen. Een prima steun en toeverlaat op het gebied van ecologisch ontwerp en bouwen. We hebben voorheen ook op andere plekken gebouwd, maar nooit zulke goede ervaringen gehad als hier. Bravo! Banja

banja de loor 10-9-2012 16:57:04

Gegevens

Hoofdstraat 137a
3971 KJ Driebergen
Nederland

030 699 2440

Dit bedrijf werkt met producten van Eco-Logisch