Steico

Steico logo
Steico
Lees meer
STEICO heeft als eerste fabrikant het complete gamma van isolatiematerialen uit houtvezel FSC® laten certificeren. FSC® staat voor het behoud van op natuurlijke wijze ontgonnen bossen die een duurzame, op het milieu georiënteerd gebruik van het hout garanderen. Deze biobased isolatiemateriaal zorgen voor een beter gevoel - Gezond wonen en in een goed geïsoleerd huis woont men duidelijk beter.

In de winter zorgen STEICO houtvezelisolatiematerialen voor een aangenaam gevoel. De natuurlijke isolatiematerialen omsluiten het huis als een beschermende wintermantel en houden de waardevolle warmte binnen. In een goed geïsoleerd huis stijgt de binnentemperatuur van wanden en plafonds ook automatisch. Het effect is onmiddellijk voelbaar:

Gelijkmatig warme wanden geven ook meer stralingswarmte af. Omdat wij mensen stralingswarmte als zeer aangenaam ervaren, is het dikwijls mogelijk de kamertemperatuur lichtjes te verlagen, zonder het goed gevoel in gevaar te brengen. Een graad minder kamertemperatuur betekent nogmaals ongeveer 5% besparing op de energieprijs.

Totaal 1 productenPagina 1 van 1

Roomfellt ondervloer - 15 platen


30,25 4,33 per m2