Tweede pinksterdag zijn wij gesloten. Bestellingen hebben hierdoor een kleine vertraging.

Gereedschap

Totaal 0 producten
Momenteel geen producten beschikbaar.

Milieuvriendelijk gereedschap

Wil je duurzaam bouwen en wonen? Dan ben je al een heel eind op weg met de keuze voor milieuvriendelijke materialen. Waarschijnlijk denk je direct aan FSC-gecertificeerd hout, duurzaam isolatiemateriaal en zonnepanelen.

Maar als je voor 100% duurzaam wilt gaan, kies dan ook voor milieuvriendelijk gereedschap. Wij hebben allerlei soorten eco-vriendelijk gereedschap in ons assortiment. Denk aan verschillende soorten zagen, schroevendraaiers, vochtmeters, borensetjes en meer. Zowel voor de professional als voor de doe-het-zelver die hun ecologische voetafdruk zo klein als mogelijk willen houden. Alle kleine beetjes helpen!

Duurzame zagen kopen

De duurzaamheid van onze zagen komt op verschillende manieren tot uiting. Allereerst zijn ze van topkwaliteit, waardoor ze een lange levensduur hebben. Zo zijn bij onze milieuvriendelijke zagen de tanden inductief gehard en daarmee behoorlijk slijtvast. Daarnaast zijn ze duurzaam geproduceerd met waar mogelijk grepen van rubberen GOM.

Silky duurzame houtzagen

Onze houtzagen van het merk Silky zijn duurzaam en ergonomisch verantwoord. Je kunt kiezen uit de grote trekzagen of de pocketvariant houtzagen. Alle zagen van Silky zijn gemaakt van premium Japans staal. Doordat de zagen inductief gehard zijn gaan ze tot wel drie keer langer mee dan niet behandelde tanden.

De greep van rubberen GOM absorbeert de zaagtrillingen en geeft –ook bij natte omstandigheden- een stevige grip. De handgreep voelt altijd warm aan, ook bij extreme kou.

De tanden zijn niet gezet, zoals bij de meeste Westerse zagen. Hierdoor snijdt het snijvlak recht in het hout en worden er de helft minder houtcellen kapot gemaakt.

Silky stokzagen

Moet je op grotere hoogte zagen? Laat de ladder maar in de schuur staan en kies voor een duurzame en ergonomisch verantwoorde stokzaag van het merk Silky. Zagen met Silky stokzagen is makkelijk en veilig. Het gewicht van de zaag doet vrijwel al het werk.

Door de vlijmscherpe tanden ben je in staat de dikste takken door te zagen. Bovendien laat de stokzaag daardoor een mooie zaagwond achter.

Evenals de houtzagen van Silky zijn de stokzagen inductief gehard. Ze zijn voorzien van een rubberen GOM greep en hebben een niet gezette vertanding.

Silky milieurviendelijke snoeizagen

Snoeien wordt makkelijker en leuker met de snoeizagen van Silky. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen met verschillende vertandingen. Heb je ook een vouwzaag nodig? Kies dan voor de Silky snoeiset.