Tweede pinksterdag zijn wij gesloten. Leveringen hebben hierdoor een kleine vertraging.

Dak & Balkon

Totaal 9 productenPagina 1 van 1

Biomix ATM Outdoor reiniger 1ltr.


v.a. 7,50 7,50 per liter
3 uitvoeringen

Biomix ATM Outdoor reiniger 5ltr.


v.a. 29,50 5,90 per liter
3 uitvoeringen

Waterdrops zonnecel watersysteem


89,23

Groendakpan


15,53

Dakelementen - Dubbelschalig - Spaanplaat Groen

11 uitvoeringen - Op bestelling leverbaar -

MobiRoof ECO - Groendak


19,-

Bamboo X-treme Terrastegel 5 planks - 595x595x36- olie


v.a. 76,96 217,37 per m2
2 uitvoeringen

Groendak - complete set - 0-5 graden


v.a. 66,55
2 uitvoeringen

Groendak - complete set - 5-25 graden


v.a. 47,50
2 uitvoeringen

Milieuvriendelijke dakbedekking kopen

Of je nu op zoek bent naar kant-en-klare dakplaten, waarmee je snel en eenvoudig een dakconstructie bouwt. Of dat je overweegt je dak te bedekken met een groendak. Eco-logisch biedt de voordeligste en duurzaamste producten die dit mogelijk maken. De producten zijn makkelijk in gebruik, waardoor je er ook als doe-het-zelver goed mee uit de voeten kunt. Bovendien zijn alle producten op maat te leveren.

Geïsoleerde dakplaten op maat

Ben je op zoek naar kant-en-klare dakplaten? Voor hellende daken met ventilerende dakbedekking, zoals dakpannen, hebben wij dé ideale temperatuurregulerende dakplaten.

Dakplaten van Isovlas

De dakplaten van Isovlas bestaan uit basisplaten van houtspaanplaat of multiplex. Tussen de ribben is het hoogwaardige isolatiemateriaal Isovlas aangebracht. De dakplaten zijn voorzien van een gootplank en er worden paselementen meegeleverd. De dakplaten zijn strak en symmetrisch en door de minimale naad zijn de platen snel en eenvoudig te plaatsen.

Damp-open dakbedekking

De dakplaten van Isovlas zijn damp-open, ofwel ademend, waardoor ze zeer geschikt zijn voor ventilatie. Vocht dat in huis ontstaat kan namelijk via de constructie worden afgevoerd. Bovendien heeft de bedekking unieke geluidswerende eigenschappen.

Isovlas dakplaten met enkelzijdige en dubbelzijdige aftimmering

Je kunt kiezen tussen dakplaten met een enkelzijdige aftimmering. Dit houdt in dat de binnenzijde voorzien is van een houten aftimmering en de buitenzijde van damp-open folie. Ook kun je kiezen uit dakplaten een dubbelzijdige houten aftimmering.

Alle specificaties en de brochures vind je op de productpagina’s.

Groendak kopen

Wil je helemaal voor groen gaan met de keuze voor dakbedekking? Dan is de keuze voor een zogenaamd groendak al snel gemaakt. Naast dat een dak vol planten er prachtig uitziet, kent het ook nog vele andere voordelen. Onze groendak elementen zijn volledig op maat te leveren en middels een handig kliksysteem kan ook de doe-het-zelver in no-time genieten van een groendak.

Voordelen van een groendak

Groendaken zijn isolerend

Groendaken hebben een uitstekende isolerende werking. Als isolatielaag is het onvoldoende, maar het zorgt er wel degelijk voor dat je huis in de zomer koel en in de winter warm blijft. Zo verminder je je stookkosten aanzienlijk. Bovendien hebben groendaken een goede geluidsisolerende werking.

Groendaken helpen tegen fijnstof

Net zoals al het groen in de stad helpen groendaken ook tegen de vermindering van fijnstof in de lucht. Zeker langs drukke wegen zijn groendaken daarom een aanrader.

De levensduur van het dak wordt verlengd

Door de beschermende werking van de planten op het dak wordt de levensduur van een dak minstens verdubbeld. Ook op deze manier draagt een groen dak bij aan duurzaamheid.

Riolen worden minder belast

Bij hevige regen zorgt een groendak voor een kleinere belasting op riolen. Door de absorberende werking van de planten wordt regenwater goed opgenomen en vertraagd afgegeven.

Groendak subsidies met Mobiroof en Sempergreen

Wist je dat je in aanmerking komt voor subsidie als je wil investeren in een groendak? Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je inzien of de subsidie mogelijk is in jouw gemeente.

Milieuvriendelijke dakgootsystemen

Als kers op de taart kies je bij de afronding van je dakconstructie voor een milieuvriendelijk dakgootsysteem. Wij hebben het Stergootsysteem in ons assortiment. Volgens het NIBE is dit het meest milieuvriendelijke regenpijpsysteem wat je kunt kiezen. De montage is eenvoudig en door de hoogwaardige Scandinavische kwaliteit ben je gegarandeerd van een lange levensduur.