Accu & Zonneladers

Totaal 16 productenPagina 1 van 1

Batterij oplader AA/AAA

26,50
Snel bestellen

Slimme USB oplader 6 uitgangen

36,29
Snel bestellen

Beluga Solar Powerbank 10.000 mAh

49,99
Snel bestellen

Camping Powerstation Wallaby

856,98
Snel bestellen

Flexibel zonnepaneel met klemkabel

363,-
Snel bestellen

Mobiele zonnepanelen - Python

229,98
Snel bestellen

Powerstation Cayman - accu

495,-
Snel bestellen

Powerstation Hawk

225,-
Snel bestellen

Solar Radio en zaklamp - Crow

42,99
Snel bestellen

Zaklamp - powerbank Eagle

49,95
Snel bestellen

Zonnelader met accu - Crocodile

99,-
Snel bestellen

WakaWaka power 5000 mAh

49,95
Snel bestellen

WakaWaka power plus - geel

69,-
2 uitvoeringen
Snel bestellen

WakaWaka power plus - zwart

69,-
2 uitvoeringen
Powerbank - Spark 1200 incl.Cable Micro
50% Korting

Powerbank - Spark 1200 incl.Cable Micro

19,51 € 39,-
Snel bestellen

Powerbank Discover 15.000 XB202U

68,99
Snel bestellen

Milieuvriendelijke batterijen en zonneladers

Wie een positieve bijdrage aan het milieu wil leveren, kiest voor milieuvriendelijke manieren om apparaten van stroom te voorzien. Zo zijn er voor grote vervuilers als batterijen milieuvriendelijke opties. En belanden er geregeld wat zonnestralen in je tuin? Dan kun je ervoor kiezen om je usb-apparaten op zonne-energie op te laden. Goed voor het milieu en je portemonnee!

Duurzame en recyclebare batterijen

Stroom uit het stopcontact is goedkoper en beter voor het milieu dan een batterij. Echter, voor sommige apparaten zijn batterijen nu eenmaal nodig. Daarom is het aan te raden om bij de keuze voor batterijen te kijken naar de belasting op het milieu.

Onze Energizer batterijen zijn gemaakt van gerecyclede batterijen. Ongeveer 95% van de kobalt, nikkel en koper kunnen teruggewonnen worden. Je hebt keuze uit niet-oplaadbare en oplaadbare batterijen. Vergeet niet je Energizer batterijen naderhand weer in te leveren.


Of kies je voor onze oplaadbare Ni-MH batterijen zonder geheugeneffect? Ook deze zijn ecologisch en recyclebaar. Het voordeel is dat ze niet helemaal ontladen hoeven te zijn alvorens ze weer met vol rendement opgeladen kunnen worden. Ze gaan dus ontzettend lang mee!

Camping powerstation

Ga je binnenkort kamperen, een dagje weg of varen met je boot? Overweeg dan de keuze voor een Wallaby camping powerstation. Dit is een mobiele batterij voor de opslag van energie. De Wallaby kan opgeladen worden door de AC-oplader, auto-oplader of door zonne-energie. De batterij kan tot 300W vermogen leveren in 220V. Een eenvoudige en milieuvriendelijke oplossing voor het besparen op stroom en batterijen.

Powerbank op zonne-energie

Je kent het wel: je bent uit huis en je mobiele telefoon valt uit. Een powerbank is daarmee haast onmisbaar geworden voor het opladen van je mobiele apparaten. Wil je op een milieubewuste manier je telefoon en andere usb-apparaten opladen? Kies dan voor een zonnelader als powerbank. Een zonnelader is voorzien van een zonnepaneel, waarmee je de batterij in de zon eenvoudig oplaadt.

Onze powerbanks op zonne-energie zijn er in verschillende maten. De krachtpatser onder de opladers is de Waka Waka. En als je een Waka Waka zonnelader koopt, wordt er ook een gedoneerd aan een ontwikkelingsland.

Bevindt je je vaak op een locatie met weinig zonuren? Dan kun je altijd nog kiezen voor een ‘gewone’ powerbank.