Winnaars Duurzame Huizen Provincies bekend

Winnaars Duurzame  Huizen Provincies bekend
Duurzaamste huizen van de provincies 2018 zijn bekend

Na een spannende strijd zijn de winnaars van de publieksverkiezing: ‘Duurzaamste huis van de provincie 2018’ bekend. In de provincies Drenthe, Groningen, Noord-Brabant, Overijssel en Fryslân werd in afgelopen maand op in totaal 56 woningen gestemd. De vijf provincieprijswinnaars maken nu kans op de titel: ‘Duurzaamste huis van Nederland 2018’!

Maar liefst 56 huiseigenaren deden de afgelopen maand mee met de publieksverkiezing. Hun duurzame woningen gelden stuk voor stuk als inspirerende voorbeelden. Na een spannende strijd koos het publiek uiteindelijk de volgende winnaars: Huub Onland en Stieneke Lucassen uit Drenthe, Wouter Jan van den Berg uit Groningen, Chantal de Schepper en Danny Floren uit Noord-Brabant, Spencer Roozeboom uit Zwolle en Marc en Geke van der Wal uit Fryslân. Een bijzondere prestatie!

De komende twee weken gaan de gedeputeerden en/of wethouders uit de bewuste provincies en gemeenten op bezoek bij de winnende huiseigenaren om hen in het zonnetje te zetten. Naast verdiende felicitaties ontvangen zijn dan ook een mooie prijs.

Op 28 oktober 2018 gaat de publieksverkiezing verder. De vijf provinciewinnaars zijn in de race voor de titel: ‘Duurzaamste huis van Nederland 2018’. Stemmen kan op www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing/publieksverkiezing. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het feestelijke event op vrijdagavond 23 november 2018. Op deze avond maakt de jury ook de landelijke winnaars in vier verschillende categorieën bekend.

Winnaars Duurzame  Huizen Provincies bekend

Winnaars Duurzame  Huizen Provincies bekend