Urban Proof is winnaar van de Fiets Innovatie Award!

Urban Proof is winnaar van de Fiets Innovatie Award!

De shopper fietstas van URBAN PROOF, gemaakt van gerecycled materiaal, is uitgeroepen tot winnaar van de Fiets Innovatie Award. De tas valt op door innovatie in duurzaam materiaal in combinatie met design en kwaliteit. Een onafhankelijke jury, bestaande uit experts van de redactie van Tweewieler, Nieuws Fiets, ANWB Media en RAI Vereniging, heeft de shopper fietstas als beste beoordeeld.

Het fietsaccessoire merk URBAN PROOF heeft afgelopen jaar een nieuwe collectie in de markt gezet, waarbij duurzaamheid centraal staat en gerecyclede materialen de basis vormen van de producten. Voor URBAN PROOF betekent een goed product een combinatie van een aantrekkelijk design, functionaliteit en duurzaamheid. Een lange levensduur en kwaliteitsmaterialen gaan hand in hand met een goed ontwerp.

De URBAN PROOF shopper fietstas die de Fiets Innovatie Award in de wacht heeft gesleept, is gemaakt van gerecycled PET materiaal (RPET). Dit zijn Petflesjes en andere PET artikelen die anders in de verbrandingsoven of op een afvalberg terecht zouden zijn gekomen. In dit product krijgen gemiddeld 47 petflesjes een nieuw leven. Om met de URBAN PROOF RECYCLED fietsaccessoire collectie meer impact te kunnen maken, doneert URBAN PROOF 5% van de opbrengst van deze fietstas en de andere producten uit de collectie aan LOVE NOT WASTE. Dit is een Nederlandse non-profit organisatie die lokale strand schoonmaakacties organiseert.

Het winnen van de Fiets Innovatie Awards geeft voor URBAN PROOF aan dat innovatie en verduurzaming wordt beloond. URBAN PROOF hoopt anderen hiermee te kunnen inspireren. 

 

 

Urban Proof is winnaar van de Fiets Innovatie Award!