Lucht taxi en natuurlijk elektrisch

Lucht taxi en natuurlijk elektrisch
Het in Californië gevestigde bedrijf Kitty Hawk Corporation heeft zijn eerste elektrische en autonome prototype voor de luchttaxi, genaamd Cora, gecreëerd. Dit prototype kan mogelijk het antwoord worden op toekomstige reizen in het dagelijks leven, die zowel gemakkelijk als toegankelijk zijn voor elke gebruiker. Met zijn duurzame ontwerp en zijn multifunctionele functies, die zowel als een helikopter als een vliegtuig functioneren, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Met dit transportsysteem kunt u opstijgen vanuit uw eigen achtertuin, dak of parkeerplaats, waardoor u tijd bespaart om heen en weer te gaan naar drukbezochte en tijdrovende luchthavens. De Cora is gebouwd om te kunnen opstijgen als een helikopter en vervolgens over te gaan naar vliegen als een vliegtuig. Wat nog beter is, is dat Cora is gemaakt met de planeet en de mensen in gedachten, zodat je niet hoeft te leren vliegen voordat je het gebruikt. De zelfvliegende software wordt geleverd met deskundige menselijke supervisie die u een veilige en comfortabele reis biedt waar u maar wilt. We leven echt in een tijd waarin de vrijheid van vliegen van iedereen is en nu kan het zowel gemakkelijk als toegankelijk zijn en kunnen we weg dromen.

Stel je een tijd voor waarin er geen files meer zijn en geen druk op het verkeer en het simpele antwoord zou zijn om rustig en kalm over het ontaarde verkeer te vliegen in de Cora-luchttaxi.
Lucht taxi en natuurlijk elektrisch